Speltips: Phil Foden gör mål i matchen till 2.20 hos bet365 .

Snabba svängar för Manchester City efter stormötet mot Arsenal i söndags, när man redan nu behöver ändra fokus till mötet med Watford i ligacupen under tisdagen!

City kommer som sagt från en rejäl holmgång mot Arsenal under söndagen, en match som innehöll allt. Röda kort, svaga domarinsatser och fyra mål. Det sista målet gjorde i den sista sekunden, där John Stones tillslut lyckades trycka in kvitteringen för City.
Icke att förglömma är att City även spelade en tuff match i Champions League förra veckan mot Inter. Inte helt omöjligt att det är rätt slutkört både i ben och huvuden efter föregående vecka.

Efter en fin inledning på säsongen med 3 raka segrar i the Championship kommer nu Watford med rätt dyster form in i det här mötet. Två förluster och ett kryss på de tre senaste matcherna. Senast kommer man från en 4-1 förlust på bortaplan mot Norwich
Tom Cleverley leder numera trupperna i Watford och trots att han fick en flygande start på säsongen med fem segrar på de fem första tävlingsmatcherna, behöver man nu vända på en dyster trend.

Dags för Foden?

Manchester City kommer alltså med EN dags vila till den här matchen i ligacupen, vilket betyder att samtliga spelare från matchen mot Manchester City lär vila den här matchen. väldigt konstigt vore det annars.

Det lär innebära en hel del juniorspelare, men jag tror även att det kan kryddas med spelare som Grealish och Foden som endast hoppade in mot Arsenal och inte spelat supermycket i inledningen av säsongen.
Det blir spännande att se om ett yngre Manchester City orkar stå upp emot Watford som trots allt sitter inne på en hel del rutin, men de bärande spelarna som startar i City kommer också behöva kliva fram. Där hittar jag mitt spel.

Jag sätter inte gift på att Phil Foden startar den här matchen, så det får vi hålla utkik efter. Det mesta pekar dock på det då han matchats in väldigt försiktigt efter sommarens EM, och får vi starten på Foden här kommer anfallsspelet kretsa kring honom.

Som sagt, spännande att se hur Pep Guardiola väljer att matcha elvan i den här matchen, men kommer Phil Foden till start kommer offensiven handla mycket om Phil Foden, och då tror jag han är ruskigt sugen på att komma igång ordentligt och hamna i målprotokollet.

Återigen, håll utkik efter startelva, men startar Phil Foden tycker jag att 2.20 på ett mål från den unge engelsmannen kan vara värd en TV-peng hos bet365 !

This is the stats tab
This is the post tip