Speltips: Inter asian +1 till 2.00 hos Quick Betting.

Vi bjuds på ett stormöte redan i den första rundan av Champions League när Inter reser till England för att ställas mot Manchester City på Etihad Stadium!

Manchester City kommer från ytterligare en seger i Premier League, där man har gått rent i inledningen av säsongen. 12 poäng av 12 möjliga och en Erling Haaland som, sjukt nog, ser bättre ut än någonsin.
Spelet kanske inte sett bländande ut alla gånger samtidigt som defensiven tappar lite fokus i stunder, men med den kvalitén som finns runt norrmannen spelar det nästan ingen roll.

Det blir spännande att se vilken approach Pep Guardiola väljer till den här matchen. Hur mycket vågar man rotera med tanke på det stundande mötet med Arsenal i Premier League kommande helg? Och hur mycket fokus ligger redan på den matchen?

Inter kommer från en godkänd start i Serie A. 2 kryss på bortaplan och 2 segrar på hemmaplan är facit än så länge, där man senast kommer från 1-1 på bortaplan mot Monza. Simone Inzaghi lyckades rotera ett par spelare i den matchen där Calhanoglu, Barella och Bastoni alla fick full vila.
Inter har etablerat sig som ett av Europas absolut bästa lag de senaste åren och jag är övertygad om att man kommer ge City en match här.

Bjuder Inter upp till dans?

Som jag nämnde har City en extremt viktig match i ligan redan på söndag mot Arsenal, vilket jag tror kommer vara lagen som slåss om titeln i Premier League den här säsongen. Med det sagt tror jag inte man kommer vaska den här matchen, långt ifrån.
Jag skulle dock inte bli förvånad om Pep väljer att snurra på ett par spelare för att ha bästa möjliga elva redo på söndag.

Rotera tror jag däremot inte att Inter kommer göra. Man kommer även bjuda på det tuffaste motståndet som City ställts emot hittills den här säsongen, och jag höjer därför varningens finger för Inter i den här matchen.
Senast lagen möttes slutade matchen 1-0 till City. Visserligen i finalen av denna turnering 2023, men jag tycker den matchen visade att Inter är kapabla till att stå upp mot City.
Inter kan både ställa sig lägre, vilket jag räknar med, men har även offensiv kvalité som definitivt är tillräckligt bra för att såra en City-defensiv som visat sig ha svagheter, där man till exempel släppt in mål i tre raka matcher.

Manchester City kan mycket väl sätta ner foten ordentligt och vinna den här matchen komfortabelt, men utifrån förutsättningarna ger jag trots allt Inter goda möjligheter att stå upp bra.
Dumdristigt kanske en del tycker, men Inter asian +1 till 2.00 hos Quick Betting testas av undertecknad med god förhoppning!

This is the stats tab
This is the post tip