Speltips: Tottenham rak seger till 2.82 hos Bethard .

Stormöte i Premier League även denna helg när Manchester United tar emot Tottenham hemma på Old Trafford under söndagen!

Manchester Uniteds inledning på säsongen har, som vanligt nu för tiden, varit upp och ner. Man ligger just nu 11:a i tabellen på 7 inspelade poäng, där man senast i ligan spelade 0-0 på Selhurst Park mot Crystal Palace.

Man har dock spelat Europa League under veckan, där man endast fick med sig 1-1 hemma på Old Trafford mot Twente. Man tog ledningen tidigt i den matchen genom Christian Eriksen, men samme Eriksen stod sedan för ett misstag som ledde till Twentes kvittering. United var absolut bättre än Twente, men någon särskilt bra prestation var det inte där heller.

Tottenhams säsong hittills har heller inte varit spikrak. Efter en rätt skral poängutdelning i början på säsongen kommer man senast från en 3-1 seger mot Brentford i ligaspelet, trots att man släppte in 1-0 redan efter någon minut.

Även Tottenham kommer från spel i Europa League under veckan, där man slog Qarabag på hemmaplan med 3-0. Detta trots en tidig utvisning på mittback Dragusin. Man gjorde även en fin insats rent spelmässigt och 3-0 var fullt rättvist trots en man mindre i drygt 80 minuter.
Det enda i negativ väg att ta med sig för Spurs är att Heung min-Son inte verkar vara helt kry, och vi får avvakta och se om han finns tillgänglig för söndagens match mot Manchester United.

Tottenham ser starkare ut

Uniteds prestation mot Twente i veckan gav inte direkt något större hopp om att Ten Hag börjar få rätsida på saker och ting. En i princip oroterad elva ska såklart slå Twente alla dagar i veckan på hemmaplan, men där är Manchester United tyvärr just nu.

Trots att Tottenham tagit lite skralt med poäng i inledningen av säsongen tycker jag man ser betydligt mycket bättre ut än United gör. Jag tycker mig även se en formkurva som pekar uppåt.

Postecoglous Tottenham må vara naiva i stunder, men jag tycker samtidigt att man gör väldigt mycket bra saker, och detsamma går inte att säga om Manchester United.
Solanke ser bättre och bättre ut, Brennan Johnson ser pånyttfödd ut och ett mittbackslås med Van De Ven och Romero gillar jag.

Ett Tottenham på uppgång mot ett Manchester United som fortsatt famlar efter form? Trots att matchen spelas på Old Trafford, vilket dock knappt är ett argument för United längre, tycker jag det är ett väldigt fint läge att kliva in på den raka Tottenham-segern till 2.82 hos Bethard !

This is the stats tab
This is the post tip