Speltips: Manchester City vinna och hålla nolla till 1.83 hos bet365 .

Manchester City välkomnar nästjumbon Southampton till Etihad Stadium under lördagen!

200 kr gratisspel hos nya SBK →

Hemmalaget City kommer senast från en planenlig seger i Champions League mot tjeckiska Sparta Prague. 5-0 slutade matchen vilket nog var skönt då man slapp förta sig allt för mycket. Man ställde dock en väldigt ordinarie startelva på benen i den matchen vilket var lite förvånande, och Erling Haaland fick till exempel 80 minuters speltid.

Hemma i Premier League jagar man fortsatt Liverpool i topp, där man för tillfället är en pinne bakom. Man kommer senast från en betydligt mycket tajtare match än man trodde det skulle bli på förhand mot Wolves. 2-1 slutade matchen efter att John Stones avgjort matchen i den 95:e minuten. Spelet har inte klaffat fullt ut den senaste tiden i ligan.

Bortalaget Southampton har fått tuffast möjliga start på återkomsten till Premier League. Endast en ynka inspelad poäng efter åtta omgångar är givetvis fruktansvärt svagt, och något måste hända rätt illa kvickt för att det inte ska bli kört alldeles för tidigt.

Poängtapp likt det man åkte på senast har man inte råd med. En 2-0 ledning mot bottenkollegan Leicester förvandlades under den andra halvleken till en 3-2 förlust, vilket måste slagit extremt hårt åt Soton.

Låst och bommat

Oddsen på en seger för City är nedtryckta ner i skorna. Cirka 1.10 står den raka City-segern i vilket gör att man nästan måste ner till -2,5 linan för att hitta ett odds av något form av värde.

Dit rör jag mig dock inte, utan tror istället att City gärna skärper till defensiven och håller sin första nolla sedan de första omgången i ligaspelet. Sedan premiären mot Chelsea har City inte hållit nollan i en enda Premier League-match, vilket nästan känns bissart.

Jag tror dock inte att man får många bättre chanser att lyckas hålla nollan igen än på hemmaplan mot Southampton. Poängtappet senast för bortalaget måste som sagt känts extremt jobbigt, och jag har svårt att se hur man ens åker till Etihad med något form av hopp om poäng.
Lyckas City stänga ner Southampton i början av slutet av matchen ser jag inte hur det ska vara någon fara på torpet defensivt.

Nej, nu får det vara nog med insläppta mål för City. Låst och bommat var det här och Manchester City vinner & håller nollan testas därmed till 1.83 hos bet365 !

This is the stats tab
This is the post tip