Speltips: Malmö rak seger till 2.30 hos bet365 .

Malmö FF ger sig in i Europa League och öppnar med att ställas mot Rangers hemma på Eleda Stadion under torsdagen!

Malmö kommer, efter två raka 0-0 matcher, från något av en islossning senast mot Häcken i Allsvenskan. 4-0 besegrade man Häcken med och det var aldrig något snack egentligen. Från den matchen fick man även med sig målskyttar som var viktiga. Christiansen med 2, Botheim med 1 och Kiese-Thelin med 1.
Jag tycker att Malmö har sett lite trögare ut under en längre tid, och jag vet inte om det var Häcken som gjorde Malmö bra, men det såg bättre ut än på bra länge.

Ytterligare en nyckel för Malmö är Anders Christiansen. Nu känns han i form igen, och med honom på plan känns Malmö som ett helt annat lag. Kan bli hyperviktig även här.

Rangers ligger för närvarande trea i den skottska ligan efter fem omgångar. 3 segrar, 1 kryss och 1 förlust, där förlusten kom mot stora rivalen Celtic för ett par veckor sedan.
Förlusten mot Celtic var klar, 3-0, och det är som vanligt mellan de två lagen det kommer stå även den här säsongen, och att då förlora med 3-0 måste känts tungt.
Likt Malmö förlorade man i den sista rundan av Champions League-kvalet. 3-1 slutade dubbelmötet mot Dynamo Kiev totalt.

Malmö backas!

Min känsla är att Malmö, hemma på Eleda Stadion, kan störa många lag ute i Europa. Givetvis inte toppklubbarna, men de lag som ska vara någon nivå över Malmö. Jag ger därför ofta Malmö rätt goda chanser i dessa Europa-matcher, och kommer göra så även här.
Rangers har på pappret ett lag som ska kunna slå Malmö, men jag tror inte man kommer resa till Stockholm och vara helt missnöjda med ett kryss heller.

Malmö kommer som sagt från en väldigt fin prestation senast mot Häcken vilket jag tror var viktigt att få med sig i ryggen till den här matchen.
Anders Christiansen såg bra ut vilket är extremt viktigt, och att både Botheim och Kiese-Thelin gjorde mål är också fint.
Icke att förglömma är heller Malmös defensiv, som nu hållit nollan i FYRA raka matcher.

Rangers är ett bra fotbollslag, men Malmö hemma på Eleda Stadion har något extra i dessa Europamatcher. Med en defensiv i form och islossning senast väljer jag att backa skåningarna!
Malmö rak seger till 2.30 hos bet365 testas!

This is the stats tab
This is the post tip