Speltips: Malmö över 2,5 mål i matchen till 1.80 hos Quick Betting.

Det har blivit dags för Malmö FF att ge sig in i kvalspelet till Champions League där man nu ställs mot förra årets lilla sensation, Klaksvik.

Malmö kommer från en väldigt svängig historia mot Sirius under fredagen förra veckan. 4-3 vann man tillslut den matchen med efter att ha legat under med både 2-0 och 3-2 på Studenternas. Starkt att hämta upp och vinna, men svagt att sätta sig i den situationen från första början.
Bortsett från några mindre grodor under säsongen är detta Malmö extremt bra, och på förhand ska detta Klaksvik såklart inte vara någon match.

Klaksvik var det ja. Förra årets lilla överraskning i Europa-spelet där man slog ut både Ferencvaros och BK Häcken innan man tillslut tog sig till Conference League-gruppspel.
I rundan innan denna slog man ut Differdange från Luxemburg, men det var inte speciellt övertygande.
På hemmaplan lyckades man vinna med 2-0, trots att man blev rätt överkörda spelmässigt. På bortaplan drog Differdange på sig ett tidigt rött kort, men trots det var Differdange det bättre laget. Man lyckades dock inte få in bollen då heller.

En sämre Klaksvik-upplaga

Differdange kanske inte lyckades straffa detta Klaksvik, men det ska Malmö definitivt kunna göra. Klaksvik är inte på samma nivå som man var förra året, vilket jag tyckte blev rätt tydligt senast mot Differdange. För det ska sägas att Differdange inte är något dunderlag.

Oddsmarknaden håller Malmö som extremt stora favoriter, där den raka segern på Malmö står i cirka 1.15.

Istället för något handikapp-spel på Malmö väljer jag att spela på att Malmö gör över 2,5 mål i den här matchen på egen hand.
Jag har väldigt svårt att se hur Klaksviks defensiv ska kunna stå emot Malmös sylvassa offensiv, och kan man få in ett tidigt mål kan detta mycket väl rinna iväg.

Att Klaksvik kan peta in en boll är väl inte helt omöjligt, vilket gör att jag gärna håller mig borta från någon handikapp-lina. Att man gör över 2,5 mål mot detta Klaksvik ser jag dock som fullt rimligt, och det spelas till 1.80 hos Quick Betting!

This is the stats tab
This is the post tip