Speltips: Asian +4 hörnor Värnamo till 1.875 hos bet365


Ett Malmö FF som går för SM-guld där allting är egentligen packat och klart. Nu är det mer en väntan på de andra resultaten att fortsätta gå med laget och samtidigt göra jobbet själva. Nu har man ett Värnamo som man egentligen bara ska städa av men de slåss för sin allsvenska existens och kommer ifrån en stark insats mot Djurgården, där laget mycket väl kunde ha vunnit. Nu får vi se om man har något att sätta emot här, oavsett kommer man behöva spela smart och utnyttja att man har den där arbetsinsatsen och är utvilade i förhållande till Malmö FF. 


Malmö FF
Senaste match (AS): Malmö FF - Mjällby 2 - 0
xG: 0.89 - 1.46
Skott/skott på mål: 11/5 - 13/4
Possession(%): 54 - 46
Hörnor: 7 - 5
Ingen direkt övertygande prestation där Mjällby också kändes väldigt skickliga och Malmö brukar ha problem med Mjällby. Det blir dock lätt så när matchen sändes av gjorda efter dryga 25 minuter och Malmö visar effektiviteten i jämförelse med Mjällby som inte hade siktet inställt. 


Värnamo
Senaste match: Värnamo - Djurgården 1 - 1
xG: 1.16 - 0.64
Skott/skott på mål: 11/2 - 9/3
Possession(%): 50 - 50
Hörnor: 4 - 4
Värnamo imponerar och Djurgården känner sig inte alls med i matchen. Visserligen fick Djurgården en hel del skott inledningsvis men Värnamo med sin nya formation och taktik lyckades såra Djurgården gång på gång och Djurgården hade svårt i sin press. Däremot behövdes lite fler öppna målchanser för att det skulle bli något mer utav det hela.


Läget hos Malmö FF?
- Johan Dahlin är avstängd.
- Colin Rösler är avstängd.
- Utöver det inga förändringar på tidigare skadade spelare.
- Kan vänta sig ett par roteringar då det varit tufft matchande på många spelare på sistone, dessutom är matchen mot Värnamo inte sådär superviktig med tanke på försprånget man har i tabellen. 


Läget hos IFK Värnamo?
- Wenderson Oliveira är avstängd.
- Utöver det ett bra skadeläge där Viktor Andersson gjort det bra i målet efter att Rasheed blivit skadad. 



Sista procenten saknas för Malmö FF?

Malmö FF kommer ifrån en riktigt stark prestation mot Qarabag där man går segrande i veckan. På förhand stod man i runt 3.50-3.75 i odds på olika sidor och då är det starkt att vinna på bortaplan i Europa. Hjälterollen tog Botheim med två mål. Nu måste man däremot lägga matchen bakom sig och de tunga bena samt den långa resan. Det är inte helt lätt att ladda om med kort vila och sen gå ut att leverera mot ett lag som Värnamo. Ett Värnamo som kommer ge 200% och som krigar för sin allsvenska existens och gjort bra prestationer till å från under hela säsongen. Laget räds inte direkt något och man går in i denna match helt utan press och förväntningar. Nu har man också gått ifrån markeringsspelet och blivit ett mer omställningslag där man förhållandevis ligger lågt i sin 5-3-2 och stänger till. Visst Malmö FF har kvaliteten och kan så klart vinna guld här om de andra resultaten går med, däremot tror jag att den där sista procenten saknas och med slitna spelare och en del rotering tror jag inte allt sitter lika enkelt. Riktar däremot inte in mig på någon 1-X-2 i mål utan på hörnor där Värnamo kommer stänga igen och där Malmö inte direkt varit skinande i Allsvenskan på många omgångar. Asian +4 hörnor Värnamo är en generös lina som testas till 1.875 hos bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip