Häcken gästar Malmö FF på söndagen.
Mitt speltips: Häcken att ha över 3,5 hörno i matchen. 

Kan finnas högre hos andra bolag, så håll utkik. Häcken komemr från en kall vecka där de kryssade mot Blåvitt (besvikelse trots sen kvittering) och föll hemma mot Djurgården. Missade Europagruppspel på målsnöret och nu verkar Allsvenskan rinna ut i en mittensörja. En av säsongens besvikelser - varit extremt ojämna. Högsta höjden är absolut mycket bra, men släpper in för många mål. Tränaren har varit tydlig med att det är ett offensivt spel klubben vill spela i varje match, så lär bli fallet även här. 

Tredje matchen på sju dagar, men borde inte påverka så mycket då det var landslagsuppehåll innan dess. Nu möter Häcken visserligen inte så bra lag som Malmö FF varje runda, men 3,5 är en låg hörnlina de väldigt ofta slår. Hade tio hörnor hemma mot Malmö för att ta ett exempell.

Malmö för dagen?

Malmö gör också tredje matchen på en vecka. Två raka 0-0-matcher (AIK och GAIS borta) och prestationer som varit sådär. Saknat AC (knappast 90 här va?) och IKT + Botheim har bägge varit formsvaga. Inte samma sprudlande offensiv som tidigare under säsongen och tycker att de inte dominerat matcherna på samma sätt.

Rangers väntar i veckan så lär vara ett par ögon riktade mot den uppgiften. Särskilt eftersom guldet redan är himma. Släppt till fem hörnor i tre raka matcher i Allsvenskan och har även släppt till många i flera andra innan dess när motståndet varit vettigt. 

Häcken kan slå den här linan även när Malmö är sitt bästa jag. Nu tycker jag inte skåningarna är det och då vill jag syna den här linan. 

Speltips: Häcken över 3,5 hörnor 

This is the stats tab
This is the post tip