Omgång 19 av Allsvenskan bjuder på många spännande fighter och en boostad trippel till ett högt odds! Hybris eller inte? Nu kör vi!

Tobbe Hysén: Häcken - Värnamo över 3.5 mål (2.20)

"Häcken spelar Europa och kommer möta tyska Heidenheim på hemmaplan i veckan. Där blir det full fart och mot Värnamo kommer det roteras och då blir defensiven lidande. Två lag som kör och målen kommer stå som spö i backen på Bravida."

Lasse Nilsson: Malmö vinner med minst två mål mot Kalmar (2.10)

"Malmö blir två nummer för stora för Kalmar som fortsatt har problem i försvarspelet och prenumererar på relativt stora misstag i backlinjen."

Blomman: Sirius vinner mot Djurgården (2.93)

"Djurgården kommer från en ruggigt tuff derbyförlust, möter Maribor i Conference League-kvalet på torsdag och har dessutom målvaktsproblem. Jag tror att det blir för mycket att bolla på en och samma gång samtidigt som Sirius ser bra ut och har förhoppningsvis Salech tillbaka i startelvan."

Totalt betalar den boostade trippeln 15.00 och du kan rygga spelet hos Betsson !

Mårthen Bergman: Elfsborg vinner mot Blåvitt (1.81)

"Elfsborg har fått ett rejält uppsving med Hiljemark vid rodret och skapar mycket chanser. Hemma mot ett Blåvitt som haltar betänkligt bör det, på alla sätt och vis, bli tre pinnar. ”El Västico” och lite, lite, liiiiite derbykaraktär absolut, men klasskillnaden ska vara för stor för att ”derbyn lever sitt eget liv” ska sabba detta spel."


This is the stats tab
This is the post tip