Speltips: Liverpool asian -1,5 till 1.78 hos Bethard .

Liverpool och Bournemouth bjuder, förhoppningsvis, på underhållning under lördagseftermiddagen!

Hemmalaget Liverpool kommer från en rejäl genomkörare på San Siro i veckan när man slog Milan med 3-1. En väldigt fin insats av Liverpool där man var det bättre laget från start till mål egentligen, trots det tidiga ledningsmålet från Milan.
viktigt och skönt för Arne Slot och hans lag efter bottennappet i ligan förra helgen mot Nottingham Forest. Den prestationen var inte alls bra, men heller inte helt oväntad. Ett lag med en ny tränare kommer gå på minor här och var.

Bournemouth kommer senast från en 1-0 förlust hemma mot Chelsea. Det var dock en prestation som förtjänade mer, då man var det bättre laget i rätt stora delar av matchen, samt missade en straff.
Jag har blivit rätt imponerad av detta Bournemouth hittills i år, då jag trodde att man skulle lida rätt rejält av tappet av Solanke. Resultaten har dock varit okej, och förlusten senast var deras första 0-poängare den här säsongen.

Liverpool studsar tillbaka

Det roterades inte speciellt mycket alls av Arne Slot i veckans Champions League-match mot Milan. Den enda tydliga ändringen som gjordes var att Robertson fick vila till förmån av Tsimikas, samt att Luiz Diaz fick välförtjänt vila till förmån för Cody Gakpo.
Arne Slot har dock varit tydlig med att det inte kommer att roteras för roterandets skull, utan jag förväntar mig en fullstark Liverpool-elva här mot Bournemouth.

Trots att Bournemouth som sagt imponerat på mig hittills den här säsongen, tror jag att man får det tufft på Anfield. Liverpool kommer som sagt från en väldigt fin prestation mot Milan och lär ha fått en hel del luft under vingarna från den prestationen.
Bortsett från förlusten mot Forest har Liverpool även börjat den här säsongen starkt.

Jag tror inte Liverpool förlorar två raka matcher hemma på Anfield. Speciellt inte när Manchester City och Arsenal ställs mot varandra den här omgången och kommer ta poäng av varandra. Läge för Liverpool att käka ikapp lite poäng och den chansen tror jag inte man missar, och jag tror man stämmer i bäcken en aning. Liverpool asian -1,5 till 1.78 hos Bethard blir mitt drag!

This is the stats tab
This is the post tip