Speltips: Bologna asian +2,0 till 1.940 hos bet365 .

Liverpool tar emot Bologna hemma på Anfield under onsdagskvällen när Champions League rullar vidare!

Liverpool kommer under helgen från en 2-1 seger på bortaplan mot Wolves. Efter en kvittering av Wolves i början av andra halvlek trodde man att det kanske kunde bli en tajt historia, men Mohammed Salah gav Liverpool ledningen igen bara minuter senare och efter det var det egentligen aldrig någon fara på torpet.

Prestationerna från Liverpool hittills under Arne Slot har varit lite upp och ner, men man ser vad han vill göra och när det väl stämmer för Liverpool är man extremt bra. Det visade man tydligt i förra omgången av CL mot Milan på bortaplan, där man körde över italienarna rätt rejält.

Bologna har fått en rätt trög start på den nya säsongen efter succén i fjol. Sju inspelade poäng på de första sex omgångarna, där man har kryssat fyra matcher.
Förra året var såklart en överprestation sett till spelarmaterial och förutsättningar, och efter att man tappade Thiago Motta till Juventus har det känts av rätt rejält.

Under helgen kommer man från en godkänd poäng mot Atalanta på hemmaplan. 1-1 slutade matchen, men det ska sägas att Atalanta var väldigt dominanta och nog borde rest från Bologna med 3 poäng. Men Bologna fick alltså med sig ytterligare ett kryss.

Oddsmässigt är Liverpool extremt stora favoriter inför den här matchen, vilket såklart är rimligt. Den raka segern på Liverpool är nedtryckt till knappa 1.20, vilket jag trots allt tycker är lite VÄL lågt.

Visst ska Liverpool slå detta Bologna de flesta dagar i veckan, men det är trots allt inget dussingäng. Krysset mot Atalanta var som sagt ingen superinsats, men man lyckades ändå hålla tillbaka Atalanta och få med sig ett kryss.
Jag sätter absolut inte favorit på att Bologna lyckas göra det på Anfield, men att få asian +2,0 till nästan 2 gånger pengarna känns trots allt värt att testa.

Liverpool har trots allt förlorat hemma mot Nottingham Forest den här säsongen, och vi har sett att det inte alltid klickar ännu för Arne Slotts Liverpool.

Liverpool är givetvis rättmätiga favoriter, men jag tycker mig ändå se något form av värde hos Bologna när pluslinan är så pass hög. En chansning, och man kanske får ta på dumstruten, men vi gör ett försök!

This is the stats tab
This is the post tip