Speltips: Båda lagen gör mål i matchen @ 1,79 - Coolbet

Lilla Lille mot stora mäktiga Real Madrid i Champions Leagues andra gruppspelsmatch.

Lille kom på fjärdeplats förra säsongen i Ligue 1. Mycket tack vare hemmaspelet där man var bäst av alla lag i serien. Vann elva av sjutton och föll endast i två matcher på Stade Pierre-Mauroy.

Det var även hemmagräset som tog Lille in i Champions Leagues huvudturnering. Vann både mot Fenerbache och Slavia Prag på hemmaplan och tog sig vidare trots att det blev förluster på bortaplan mot både turkarna och tjeckerna.

Inledningen på ligasäsongen har varit lite upp och ner med vinster mot Reims, Angers och Le Havre men även förluster mot PSG och Saint-Etienne samt ett kryss mot Strasbourg. Sammantaget räcker det till en femteplats och målet denna säsong är nog samma som föregående, att fixa en Champions League plats. Sen om man är med och fightas om ligaseger i slutet är det bonus för Bruno Genesios mannar.

Fick in en del intressanta namn under sommaren och har även under hösten förstärkt med Andre Gomes som kom gratis från Everton. Så det finns fortfarande mycket slantar kvar i spargrisen efter försäljningen av Leny Yoro till Manchester United för €62 M.

Har till denna match Angel Gomes avstängd efter att den engelske landslagsmittfältaren åkt på rött kort mot Sporting redan i första halvlek. Så det lutar åt att Andre Gomes ersätter Angel Gomes på mitten. Kan också bli skifte i backlinjen med Tiago Santos och Gabriel Gudmundsson in på kanterna. Alexsandro Ribeiro och Bafode Diakite får nog fortsätta i mittförsvaret då Samuel Umtiti är skadad.

Har även frånvaro på backen Ismaily samt mittfältarna Ngal'ayel Mukau, Ethan Mbappe, Nabil Bentaleb och Hakon Haraldsson. Så en hel del manfall i försvaret och på mitten men framåt är det ljusare med Edon Zhegrova och Jonathan David som tillsammans redan smällt in 19 baljor och är ständiga hot offensivt.

Två lag med främsta styrkorna framåt.

Real Madrid har sett bra ut så här långt in på säsongen men schabblade bort två poäng i derbyt mot Atletico i söndags. Hade 1-0 fram till stopptid och borde ha utökat den ledningen under ordinarie tid men i stället fick motståndarnas Angel Correa snubbla in bollen i 90+6. Skönt för undertecknad som hade båda lagen att göra mål i matchen, men måste ha varit blytungt för Los Blancos att inte få med sig alla poängen.

Nu tog man ändå in en pinne på serieledande Barcelona som gick på pumpen i Baskien mot Osasuna, så lite plåster på såren.

I Champions Leagues första runda vann Real mot Stuttgart med 3-1. Kylian Mbappe var het som ett strykjärn men förväntas att missa här och inte vara åter innan landslagsuppehållet. Målis Thibaut Courtois och mittfältaren Fran Garcia är tveksamma till spel medan David Alaba, Dani Ceballos och Brahim Diaz ser matchen på TV.

Känns som att båda lagen har sina främsta styrkor offensivt och om Courtois missar så försvagas inte den tesen direkt. Lille är bra hemma och ska kunna störa spanjorerna som så här långt är obesegrade den här säsongen. Testar båda lagen gör mål i matchen hos Coolbet till 1,79 i odds.

This is the stats tab
This is the post tip