Då var det dags för veckans spel hämtat från vårt tv-magasin Entré F-Y - allt du behöver veta om Allsvenskan Fantasy!

 

I omgång 11 fick vi knyta näven och håva in när MFF -1.5 satt med lätthet mot Kalmar och till sist även Elfsborg mot Halmstad. Dubbeln in til 3.24. Den här veckan har jag en dubbel med att Djurgården vinner och att vi får se mycket mål på Hisingen. 

Djurgården-Hammarby


Allt kan förstås hända i ett derby och Hammarby har generellt ganska god statistik på Djurgården i dessa sammanhang. Men jag ser just inte hur detta Bajen ska komma ur Djurgårdens fina presspel och snabba omställningsspel. Summa summarum bör Djurgårdens spel passa Kim Hellbergs Bajen-spel väldigt illa. Och även om Hammarby skruvar på det och spelar lite mer cyniskt så tycker jag inte att de har truppen för att matcha Blåränderna i de fysiska duellerna som kommer att bli oerhört viktiga här. 
Djurgården har sex raka segrar i Allsvenskan med endast ett insläppt mål. Vi har Lucas Bergvall sista match innan flytten till Spurs och vi har en Topmac Nguen som börjar visa mer och mer klass. Kanske är till och med Mackan Danielson tillbaka. Även om Bajen slog både AIK (som spelade fegt och såg trötta ut) samt Sirius så tror jag inte att det räcker mot ett för starkt Djurgården i kanonslag. 

Spel: 1 

Mål att vänta

Häcken-AIK

Den andra matchen jag väljer att kombinera med spelas mellan Häcken, som är pressat att vinna efter fyra raka matcher utan seger, och AIK som verkligen blandar och ger i årets allsvenska - men som kommer från en 5-2-kross hemma mot IFK Göteborg. Där offensiven såg oerhört fin ut medan man fortfarande ger bort gratismål til motståndarna. 
Logiken i Allsvenskan säger väl att Häcken tar en storseger nu... men det får vi förstås se. AIK hittade en betydligt bättre balans med Dabo bredvid Saletros och backlinjen skärpte till sig någorlunda förutom på målen... 
Jag tror vi får se en väldigt offensiv match mellan två offensivt balanserade lag som kommer gå för tre poäng. Inte minst så kommer Häcken att göra det men då kommer ytor att skapas för AIK och deras skickliga spetsspelare. 

Spel: Över 2.5 mål och BLGM

Totalt får vi 3.50 för den här trippeln hos Expekt

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter
This is the stats tab
This is the post tip