Leicester City tar emot Aston Villa på King Power Stadium under lördagen och här fastnar undertecknad för båda lagen gör mål till 1.65 hos Betsson / Nordicbet .

Leicester kliver in i denna match som favoriter. Hemmalaget för dagen har levererat bra i närtid då de just nu är uppe i blott en ynka förlust på deras sju senaste tävlingsmatcher. Ser vi till senaste framträdandet så blev det en poäng i ligamötet med Everton på bortaplan och det efter en 1-1-match. Innan det kammade de noll poäng genom 2-1-förlust mot Newcastle och även det var på bortaplan, men något som de tagit för vana är att bjuda på matcher där båda lagen gör mål.

Aston Villa är inne i en dyster trend. Gästerna har fyra raka förlustmatcher i bagaget inför avspark på King Power Stadium och senast föll de blytungt med 4-0 mot Tottenham på hemmaplan. Senaste gången som Villa agerade bortalag så gjorde dem det mot Wolves, då föll de med uddamålet - 2-1 och för gästernas del har spelet "båda lagen gör mål" hittat hem i en av deras två senaste och jag tror att de fortsätter så!

Leicester matchas tufft för tillfället och i ligan är de just nu elva poäng ifrån en topp sex-placering. Villa är långt därifrån, men vill naturligtvis avsluta säsongen snyggt och framförallt så vill de få stopp på förlustsviten som alltså är uppe i fyra raka. Ska man slå Leicester i denna match kommer det behövas mål och båda dessa lag har bra kvalitéer när det kommer till just offensiv fotboll.

SPELTIPS
Båda lagen gör mål och detta till oddset 1.65 hos Betsson / Nordicbet .

Vad tror ni?

@johan_videll på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip