Speltips: Legia Warszawa rak seger till 1.90 hos bet365 .

Legia Warszawa och Midtjylland stod för en sprakande tillställning i första matchen mellan lagen. 3-3 slutade matchen i Danmark, och nu vänder dubbelmötet till Polen.

Legia ligger efter fyra spelade matcher i ligan på en andraplats. Tre vinster och ett kryss är facit hittills i ligan.

Midtjylland kommer från en svagare period. Endast en seger på de åtta senaste matcherna i alla tävlingar och nio inspelade poäng på de sex första matcherna i ligan.Midtjylland gjorde en bra och stark insats i det förra mötet, men på bortaplan tror jag tyvärr man får det tufft. Polska arenor och polska lag är inget man vill ställas emot i dessa avgörande matcher. Det kommer skapas en tuff inramning att stå emot och jag är tveksam till om Midtjylland har laget för att stå emot.

Utöver det tycker jag nog att Legia är det bättre laget i grunden. Man har även formen på sin sida. Utöver siffrorna och statistiken jag nämnde tidigare kommer Midtjylland från en 3-0 förlust senast mot Nordsjälland där man inte lyckades med ett enda skott på mål. Nordsjälland är ett väldigt bra lag, men det är inte den matchen och prestationen man vill åka till Polen med i ryggen

Jag tror Legia löser det här på hemmaplan och spelar därför Legia rak seger till 1.90 hos bet365 !

This is the stats tab
This is the post tip