Speltips: X2 till 1.95 hos bet365 .

Leeds mot Sheffield United smygstartar Championship-omgången redan under fredagskvällen på Elland Road!

Andraplacerade Sheffield United är fortsatt obesegrade i the Championship den här säsongen efter degraderingen från Premier League ifjol.
Något ännu sjukare vill ni kanske höra? Jo, man har inte släppt in mål på SEX raka matcher i ligan. Endast 3 insläppta mål den här säsongen i ligan gör att man släppt in färst antal mål hittills.

Offensivt har det väl inte sprudlat den senaste tiden, men när man inte släpper in några mål krävs det inte speciellt mycket för att vinna matcher.
Man kommer senast från en 2-0 seger på hemmaplan mot Luton. En rättvis seger där man var det bättre laget.

Leeds har även de fått en bra start på säsongen, men absolut inte felfri. Man kommer senast från två raka kryss innan landslagsuppehållet mot Sunderland och Norwich. Det var dock två bortamatcher, men faktum är att hemmafacitet inte varit jättestarkt hittills den här säsongen heller.

Leeds ligger just nu på en femteplats i tabellen. Man står på fyra segrar, fyra kryss och ett kryss hittills, där den enda förlusten kom mot Burnley på hemmaplan.

Värde hos bortalaget

Sheffield Uniteds defensiv den senaste tiden har som sagt varit ramstark, och jag tror att man åker till Elland Road med rätt goda förhoppningar om att få med sig poäng hem till Sheffield.

Sheffield lyckades behålla rätt stora delar av den trupp som man hade förra året i Premier League, vilket nog har varit gott för dem hittills den här säsongen.
Ett lag som inte fick göra det är Leeds, som har behövt bygga rätt mycket nytt och i min mening försämrats en aning sen förra säsongen.

Leeds kliver in i den här matchen som favoriter oddsmässigt, men jag tror som sagt Sheffield har rätt goda möjligheter till poäng på Elland Road. Känslan är att det mesta stämmer för bortalaget just nu, och är i min mening ett stabilare lag än Leeds för tillfället.

När oddsen ger Leeds en så pass stor fördel tycker jag mig hitta värde hos Sheffield United. X2 till 1.95 hos bet365 testas efter tacosen!

This is the stats tab
This is the post tip