Speltips: Hellas Verona asian +0.0 till 2.435 hos bet365 .

Serie A-fotboll står på menyn under tisdagen när Lecce och Hellas Verona drabbar samman på Stadio Via del Mare!

Hemmalaget Lecce är för närvarande jumbo i Serie A efter nio spelade omgångar och endast fem inspelade poäng på dessa nio omgångar. Formen på hemmalaget är också ruskigt dålig. Fyra raka förluster i ligan med en målskillnad på 0-11, alltså inte ett enda gjort mål på de fyra senaste matcherna.

Senast kommer man från en 1-0 förlust på bortaplan mot Napoli. Inga stora siffror, men definitivt en match som man förtjänade att förlora till slut om man ser till statistiken och siffrorna. I matchen dessförinnan förlorade man med hela 6-0 på hemmaplan mot Fiorentina, så inte heller på hemmaplan har man varit speciellt starka.

Bortalaget Hellas Verona har inte heller gått superstarkt i början av säsongen. Man ligger just nu på en femtondeplats i tabellen med nio inspelade poäng hittills. Formmässigt är det inte någon superform på Hellas. En seger på de sex senaste matcherna, resten förluster.

Senast kommer man från en förlust med hela 6-1 mot Atalanta på bortaplan efter att ha legat under med hela 5-0 efter bara 35 minuters spel. Rysligt svagt, och det lär inte bjudas på någon pangfotboll mellan dessa två lag.

Lecces svaga offensiv

Två av ligans sämsta defensiver ställs mot varandra i den här matchen, där Hellas har släppt in flest mål i serien på hela 21, medan Lecce släppt in tredje flest på nitton. Att Lecce endast har gjort tre ynka mål på de inledande nio matcherna av säsongen är dock nästan häpnadsväckande dåligt. Där är Hellas betydligt bättre på tretton gjorda mål, vilket faktiskt är tillräckligt bra för att man ska kunna ligga på övre halvan av tabellen med en bättre defensiv.

Lecces svaga trend måste såklart vända någon gång, men jag är inte övertygad om att det är här. Hellas Veronas defensiv har som sagt släppt in flest mål i ligan hittills, men jag är inte alls övertygad om att Lecces offensiv är tillräckligt bra för att fortsätta spä på de siffrorna. Tre gjorda mål hittills i år är överlägset sämst i ligan, och frågan är om inte till och med Hellas bör kunna stänga ner den offensiven hyfsat?

Offensivt är Hellas betydligt mycket bättre än tabellen säger, och bättre än Lecce. Jag tycker även det finns en högre höjd i Hellas än det gör i Lecce, samtidigt som det inte finns något hemmafacit att skryta om i Lecce.

Det ska sägas att jag inte håller Hellas speciellt högt heller, men mot ett extremt svagt Lecce tycker jag att det finns värde i högersidan. Hellas Verona asian +0.0 till 2.435 testas hos bet365 . Alltså pengarna tillbaka vid oavgjort!

This is the stats tab
This is the post tip