LA Galaxy gästas av Portland Timbers hemma på Dignity Health Sports Park under lördagskvällen och här sätts bollen i rullning klockan 23:00 svensk tid. Min idé är att hemmalaget är formstarka och här tror jag att de har vad som krävs för en tredje raka trepoängare!

Gästande Portland Timbers kommer till spel i Carson på Dignity Health Sports Park med tämligen medioker form. Bortalaget noteras för tre raka torsk och två av dessa är på bortagräs. Senast Portland-laget var i farten så föll de med 2-1 borta mot Inter Miami och i skrivandets stund har de levererat blott 15 poäng i ligan på lika många matcher spelade. Målskillnaden är totalt 21-25, men som bortalag är det 9-15 på åtta matcher och som just gästande lag har de levererat en resultatrad på en seger, tre oavgjorda och fyra förluster.

LA Galaxy är tabellfemma och noteras för 23 poäng efter 14 ligamatcher. Hemmalaget här har 17-15 i total målskillnad och som hemmalag är de uppe i en resultatrad på fyra vinster och tre förluster efter sju matcher och allt detta med en målskillnad på 9-9. Ser vi till dagsform så är den dock bra! Just nu har hemmalaget levererat två raka trepoängare och detta genom 3-1-seger hemma mot Los Angeles FC i en cup-match häromsistens och nu allra senast följde de upp den segern med 4-1 hemma mot Austin FC i ligan.

Nu väntar en ny hemmamatch och här går de för tredje raka vinsten, vilket jag tror att de löser!

SPELTIPS
LA Galaxy som matchvinnare till 1.72 hos Betsson / Nordicbet .

Vad tror ni?

@johan_videll på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip