1x2-oddsen känns totalt onyktra i MLS där LA Galaxy gästas av CF Montreal på Dignity Health Sports Park. Marknaden ser hemmalaget som klara favoriter till seger. LA Galaxy är absolut ingen favorit att hålla i handen - eftersom de släpper in mål från alla möjliga håll och kanter. Gästerna CF Montreal däremot leder Eastern Conference och har en fin form med segrar i ryggen.

Los Angeles Galaxy började säsongen mycket lovande. Dock har spelet varit inkonsekvent på sistone, vilket har gjort att laget har halkat ner till en sjunde plats i Western Conference tabellen. En viss underskattning har gått att se ute på planen. I den senaste hemmamatchen blev det en förlust mot Minnesota United med 2 - 3. Tränaren Greg Vanney brottas med defensiva problem, speciellt på hemmaplan - där det har blivit 11 insläppta mål på de 5 senaste matcher. Framåt är de dock fortsatt vassa.

CF Montreal har klarats sig bra utan skadade Djordje Mihailovic, som har gjort 7 mål och 3 assist. I de två senaste omgångar har segersiffrorna skrivits till 2 - 1. Först mot Charlotte. Därefter mot Seattle Sounders. Tränaren Wilfried Nancy, som kommer bli nominerad till MLS Coach of the Year, har skapat en stark identitet och en idé som spelarna tror på. Med en stabil backlinje, ett starkt mittfält och en offensiv som har nätat 32 mål - flest av alla i Eastern Conference - är de ett topplag att räkna med.

I LA Galaxy saknas fortfarande Jorge Villafana och Chase Gasper på grund av skador. Samt att Douglas Costa och Kevin Cabral båda är avstängda. Stora avbräck! Förutom Djordje Mihailovic får gästerna klara sig utan Björn Johnsen och Tomas Giraldo. Då LA Galaxy har ett läckande försvar är det svårt att se de som favoriter till seger - speciellt då CF Montreal är i toppslag. Därmed tar jag en tydlig ställning och lägger ett spel på att LA Galaxy inte tar samtliga tre poäng i matchen mot CF Montreal.

Speltips LA Galaxy - CF Montreal:
X2. Odds 2.06 hos Unibet , 888sport & LeoVegas .

---
Preliminär startelva - LA Galaxy:
Jonathan Bond, Julian Araujo, Nick DePuy, Sega Coulibaly, Raheem Edwards, Daniel Aguirre, Marky Delgado, Efrain Alvarez, Rayan Raveloson, Samuel Grandsir & Javier Hernandez.

Preliminär startelva - CF Montreal:
Sebastian Breza, Joel Waterman, Rudy Camacho, Kamal Miller, Lassi Lappalainen, Samuel Piette, Ismael Kone, Alistair Johnston, Matko Miljevic, Mason Toye & Kei Kamara.
---

This is the stats tab
This is the post tip