Vi har en riktigt fin Serie A-match på schemat denna lördag! Här är mitt speltips.

Senaste möten
Napoli - Juve 2-1
Juve - Napoli 1-0

SERIE A
3. Napoli 4 3 0 1 9:4 5 9
6. Juventus 4 2 2 0 6:0 6 8

Juve hemma
2 1 1 0 3:0 3 4

Formen
V, V, O, O, V

Senaste match
Juve - PSV 3-1

Napoli borta
2 1 0 1 4:3 1 3

Formen
V, F, V, V, V

Senaste match
Cagliari - Napoli 0-4

Preliminära elvor (Gazzetta dello Sport)

Juve (4-2-3-1) De Gregorio - Kalulu, Gatti, Bremer, Cambiaso - Locatelli, Mckennie - Nico Gonzalez, Koopmeiners, Yildiz - Vlahovic

Saknar: Milic, Conceicao  

Napoli (3-4-2-1) Meret - Di Lorenzo, Rrahmani, Buongiorno - Mazzocchi, Anguissa, Lobotka, Spinazzola - Politano, Kvaratskhelia - Lukaku

Saknar: -

Tror på svängig match

Den gamla damen är tillbaka och så även Napoli. Det skapar förutsättningar för en riktigt fin fotbollsmatch. Juve har byggt om mycket inför i år och svängt om i sättet att spela. Det är ett betydligt mer löpvilligt och intensivt Juve som vi ser nu och "fat and happy"-spelarna är utraderade. I Napoli-lägret så är det i och för sig inte svårt att göra det bättre än i fjol, men med Antonio Conte (den gamle Juve-spelaren och tränaren) så kommer en hög kravställning och arbetsmoral på köpet. 

Juve kommer från två raka 0-0-matcher i ligan mot Roma och Empoli. Men i CL så slog man PSV mitt i veckan nu och det var förstås stärkande för självförtroendet. Napoli har det verkligen lossnat för - efter en svag start på säsongen. Man inledde med att förlora med hela 0-3 borta mot Verona för att sedan ta tre raka segrar mot Bologna, Parma och nu senast 4-0 borta mot Cagliari. Lukaku har kuskat vidare från Roma till Neapel och när han mår bra så är det en fruktansvärt bra spelare. Och just nu ser han ut att må just bra. Inga skador rapporterande hos Napoli och i Juve är det bara ett fåtal. 

Det är tidigt på säsongen och ingen onödig anledning att spela för mycket på resultatet från början. Jag tror vi får se en öppen och intensiv match! 

SPELTIPS

Mitt spel här blir båda lagen gör mål till 2.00 hos Quick Betting Casino (2/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip