Nykomlingen Brescia har - trots Balotelli i laget - en mäkta svår uppgift framför sig.

Senaste möte
Brescia - Juve 1-2

Serie A
2. Juventus 23 17 3 3 44:23 54
19. Brescia 23 4 4 15 21:42 16

Juve hemma
11 10 1 0 27:10 31

Formen
V, F, V, F, O

Senaste match
Milan - Juve 1-1

Brescia borta
11 3 1 7 9:19 10

Formen
F, V, F, F, V

Senaste match
Brescia - Udinese 1-1

Juventus har två sämre matcher bakom sig inför söndagseftermiddagens möte med nykomlingen Brescia. En oväntad torsk borta mot, visserligen formstarka, Hellas Verona (1-2) följt av att man spelade 1-1 borta mot Zlatans Milan i cupen. Den matchen spelades i torsdags och där gick Juve in hårt med ett riktigt bra lag. Dock utan att vinna men man har ju alla chanser att gå vidare när matchen sedan spelas vidare i Turin. Hur som helst kan det säkert betyda att Sarri inte kan starta många av sina stjärnor utan tvingas till rotation här. Hur väl det landar får vi se men Juve bör kunna spela rätt avslappnad hemma - där man vunnit tio av elva matcher och har 27-10 i målskillnad - mot ett bottenlag som Brescia. Jag trodde faktiskt att Brescia skulle ligga bättre till vid det här laget. Värvningen av Balotelli var en anledning till det men även andra spelare som jag tyckte formade en ganska spännande trupp. Men det har inte fungerat och Brescia har blivit sämre med tiden. Det är ingen bra trend. Nu kommer man från 1-1 hemma mot Udinese men vi får backa nio ligamatcher för att hitta den senaste trepoängaren. Brescia är nästjumbo före SPAL men bakom Genoa, som tog en tung trea mot Bologna på fredagskvällen.
Jag har svårt att se Juve drälla till det här. Hemmalaget slåss om titeln med Inter och Lazio som det ser ut. Inför omgången är Juve på samma poäng som Inter och en pinne före Lazio. Så detta är ett helt öppet race och poängen här är givetvis av stor vikt. Tre poäng är allt som räknas.

Preliminära elvor (Gazzetta)

Juve (4-3-3) Szczesny - Danilo, Rugani, Bonucci, Alex Sandro - Ramsey, Bentancur, Rabiot - Cuadrado, Higuain, Dybala

Saknar: Khedira, Demiral, Douglas Costa
Osäkra: Bernadeschi

Brescia (4-3-1-2) Alfonso - Sabelli, Mateju, Chancellor, Martella - Bisoli, Dessena, Bjarnason - Zmrhal - Aye, Balotelli

Saknar: Torregrossa,
Osäkra: Tonali, Joronen, Cistana, Gastaldello, Romulo

SPELTIPS
Jag spelar Juventus och under 3.5 mål till 2.10 hos Bethard (2/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip