Speltips: Puebla +0.5 @ 1.74, 1 unit.
---
Den här helgen har vi flera intressanta "undre halvan" matchups där vi i några fall kommer att få se hur pass illa ställt det är hos dem olika lagen.

Juarez - Puebla är just en sådan match då det rör sig om två lag som åtminstone jag har långt ner i min egna ranking.

Hemmalaget Juarez är långt ifrån mina favoriter. Skulle nästan vilja lägga dem allra längst ner tillsammans med Queretaro. Inte för att de nödvändigtvis är sämst men då de och Queretaro spelar en destruktiv fotboll som inte tilltalar mig över huvudtaget.

Juarez ligger just nu sist i Liga MX och är det enda laget utöver Tijuana som inte vunnit någon ligamatch än.

Äntligen ett break

Puebla har också haft ett tufft 2024 hittills.

Tredjesist i hela Liga MX med 4 inspelade poäng 6 omgångar in, bådar inte speciellt gott. Motståndet har däremot varit av hög klass och Puebla har trots det lyckats lämna positiva intryck på mig. Deras resultat är ungefär i linje med det man kunnat förvänta sig, bortsett från hemmaförlusten mot Necaxa.

Men jämför vi deras prestationer med övriga bottenlags så har de ändå faktiskt presterat en helt okej fotboll på plan och är faktiskt mycket bättre än Juarez ur det avseendet, trots rätt tufft motstånd.

Det här borde bli en jämn match, inget enkelt uppdrag för något lag här egentligen. Oddsen är däremot lite väl ojämna här. Att Juarez skulle vara lnästan lika stora favoriter här än som San Luis är i sin hemmamatch mot iskalla Tijuana är att ta i lite VÄL mycket.

Oddset på sniskan, Puebla +0.5 @ 1.74 spelas med 1u hos Pinnacle .

Vamos!
This is the stats tab
This is the post tip