Speltips: Club America vinner + under 4.5 mål (betbuilder bet365 ).

Snacka om en matchup som andas David vs Goliat!
Lilla klubben Juarez, som grundades så sent som 2015, tar emot regerande Club America. Alltså, en klubb som inte ens hunnit fylla 10 mot mesta mästarna Club America. Om vi får samma utfall som i David vs Goliat? Ytterst tveksamt!

Juarez har gjort ett par satsningar sedan sitt intåg till mexikanska högstadivisionen dock utan några som helst framgångar. Det har blivit mestadels placeringar i tabellens undre halva vare sig det varit en säsong där man öppnat plånboken eller en där man valt att ligga lågt.

Årets Juarez skulle jag vilja lägga in i kategorin med säsonger där de legat lågt. De hade ett stillsamt transferfönster utan allt för stora förändringar. Dieter Villalpando är däremot en förstärkning då det rör sig om en spelare av bra Liga MX-klass, men i övrigt har de en svag trupp.

Juarez har spelat in 1 poäng på dem två inledande omgångarna. Godkänt med lagets mått mätt men också i överkant då Cruz Azul förlät dem både en och två gånger i den senaste matchen.

Anmärkningsvärt är Juarez oförmåga att skapa bra chanser över huvudtaget.

Välförtjänta mästare

Club America gjorde det många andra klubbar på senare år misslyckats med. De pallade trycket!
Det är nämligen rätt ovanligt att det laget som spelat allra bäst under seriespelet även går och vinner slutspelet. Jävligt tråkigt ligaupplägg egentligen om ni frågar mig, men de håller som bekant på med en hel del konstigheter när det kommer till fotboll i den kontinenten.

Regerande mästarna har inte gjort några större förändringar i truppen utöver värvningen av Chicote Claderon, en av Liga MXs bästa ytterbackar. Brian Rodriguez på väg ut (Fiorentina) men det finns bra täckning i truppen.

America har gått rent hittills, inte jätteimponerande vanligtvis med tanke på motståndet men då de gick och vann premiären med ett rent reservlag så bör det ändå ses som ett styrkebesked. Bredd finns!

Inatt är motståndet helt enkelt för dåligt. Juarez har sett oerhört trötta ut och med tanke på hur illa det såg ut senast hemma mot Cruz Azul så bör det se än sämre ut mot Club America, med skillnaden att Club America faktiskt vet hur man målar, till skillnad från Cruz Azul :)

Juarez lär försvara under stora delar av matchen och jag räknar med att Club Americas klass blir avgörande här.

Club America + Under 5 mål (4.5) spelas till 2.00 hos bet365 . 1 unit.

Vamos!
This is the stats tab
This is the post tip