Israel mot Italien på neutral mark givet läget i Israel. Här är mitt speltips. 

Första omgången i Nations League A - grupp 2

Belgien - Israel 3-1 

Frankrike - Italien 1-3 

Starkt av Israel att ligga i Nations Grupp A. Men det kommer bli riktigt tufft för dem i den här gruppen. Torsk mot Belgien i första och därefter väntar Italien och Frankrike.... Tar Israel en enda poäng så är det en framgång skulle jag säga. 

I premiären föll Israel som sagt mot Belgien och man gjorde det ganska klart. 3-1 efter att deras mål framåt gjorts av Belgien via självmål. Statistiken var odiskutabel utöver det. Nej, jag har svårt att se Israel matcha någon av dessa jättar - inte minst sedan man tvingats flytta sina hemmamatcher utomlands. Matchen mot Italien spelas på Bozsik Arena i Budapest... 

Så det där med hemmaplansfördel i Israel är bara att glömma. Det tror jag kommer göra ganska stor skillnad för ett landslag utan speciellt stora stjärnor. 

Italien imponerade stort

Italien gjorde en fenomenalt starkt insats borta mot Frankrike. 3-1-seger på bortaplan efter ett par riktigt fina mål och många fina anfall. Det var imponerande med tanke på att det är ett landslag utan jättestora världsnamn, en ny generation spelare som är bollskickliga och har mycket energi, men där rutinen saknas på många håll. Det är Donnarumma och ett par till som varit med "förr". Frankrike gjorde visserligen en blek insats, särskilt offensivt, men Spalletti har något på gång här är känslan. Jag trodde inte det inför mötet mot Frankrike men är beredd att ändra mig. Israel på neutral bana borde vara en god chans för Gli Azzurri och jag tror de kan vinna med två mål eller fler. 

Preliminära elvor (Whoscored) 

Israel (3-4-2-1) Gerafi - Nachmias, Shlomo, Gandelman - Yehezkel, Lavi, Fani, Gropper - Glouk, Salomon - Khalili 

Osäker: Dasa

Italien (3-5-2) Donnarumma - Lorenzo, Buongiorno, Bastoni - Cambiaso, Ricci, Tonali, Frattesi, Dimarco - Retegui, Raspadori 

Osäker: Califiori 

SPELTIPS

Jag spelar Italien asian hcp -1.5 till 1.96 hos Bethard (2/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip