Dags för Inter att spela hemmapremiär efter att ha tappat tre poäng på tilläggstid mot Genoa i omgång ett av Serie A.

Serie A-premiären
Genoa - Inter 2-2
Lecce - Atalanta 0-4

Det var två misslyckade premiärer både för Inters och Lecces del. Om vi börjar med lördagens hemmalag Inter så såg Thuram ut att ha säkrat lagets seger borta mot Genoa med sitt 2-1-mål i den 82:e minuten. Men icke. Junior Messias (vilket namn!) kvitterade i den femte tilläggsminuten och grusade segerfirandet för de regerande mästarnas del. Simone Inzaghi behöver ta en titt på lagets försvarsspel för det var lite lättvindigt som Genoa fick komma upp och skapa lägen många gånger.

Med det sagt håller jag ändå Inter som en trolig guldkandidat i Serie A och jag håller även Inzaghi som en väldigt kompetent tränare. Skadeläget ser gott ut och nu är det hemmapremiär på Giuseppe Meazza så jag tror att Inter har goda chanser att vara numret större än Lecce, som är fint spelande lag, men vars försvarsspel lämnar rejäla frågetecken.

Inter ett par nummer större

Lecces hemmapremiär lämnade inte mycket gott efter sig. Matchen mot Atalanta var avgjord redan efter första halvlek efter att Retegui satt dit 2-0 precis innan halvtidsvisslan. Densamme gjorde sedan 3-0 i minut 57 på straff innan 1-0-skytten Brescianini fastställde slutresultatet till 4-0. Nej, tränare Gotti har mycket att fundera på mot ett annat offensivt skickligt lag. Atalanta är oerhört bra i sitt kontringsspel medan Inter kanske spelar mer med dominans och bollinnehav, särskilt hemma, men jag tror tyvärr för Lecces del att Inters hunger och högre individuella nivå kommer avgöra matchen.

Preliminära elvor (Gazzetta dello Sport)

Inter (3-5-2) Sommer - Pavard, Acerbi, Bastoni - Dumfries, Barella, Calhanoglu, Mkhitaryan, DiMarco - Thuram, Lautaro
Saknar: De Vrij, Buchanan

Lecce (4-2-3-1) Falcone - Gendrey, Gaspar, Bachirotto, Gallo - Ramadani, Pierret - Morente, Marchwinski, Dorgu - Krstovic
Saknar: Kaba, Gonzalez

SPELTIPS
Jag spelar en Betbuilder med Inter att vinna och över 2.5 mål i matchen till 1.71 hos X300 (3/5 units)