De regerande Serie A mästarna Inter tar emot Bologna hemma på San Siro. Båda lagen har efter tre spelade omgångar spelat kryss en gång och tagit två segrar. Skillnaden är att Inter har spottat in mål. Dock har Bologna gjort det bra och ska inte underskattas. Ändå är det en stor klasskillnad mellan lagen, där Inter, med målskyttar i högform, enkelt ska klara av uppgiften.

Inter har i veckan spelat Champions League, där det blev en förlust på övertid mot Real Madrid. Matchens enda mål signerades av inhopparen Rodrygo Goes. Dock var det Inter som var klart det bättre laget, som bestämde tempot och skapade flest farligheter. Sommarvärvningarna Joaquin Correa, Edin Dzeko och Hakan Calhanoglu har anpassat sig snabbt och gjort det bra inledningsvis. I Serie A har Inter besegrat Genoa och Verona med stora tal, samt kryssat i bortamötet mot Sampdoria.

Även Bologna har fått en bra start på säsongen. I premiären blev det en 3 - 2 seger hemma mot Salernitana. Detta följdes upp av en mållös tillställning i Bergamo mot Atalanta. I måndags spelade Bologna hemma mot Verona där Mattias Svanberg blev matchhjälten med det enda målet i mötet, med kvarten kvar av matchen. Att lyckas hålla nollan två gånger om i ligaspelet ska inte skämtas bort. Dock ställs Bologna mot det tuffaste testet hittills när de ska gästa mästarna, som är på jakt efter revansch.

För Inters del blev det ingen resa, utan de fick spela hemma i Champions League. Förlusten gör de ännu mer taggade till detta möte, där laget inte har några avbräck. I Bologna saknas mittfältduon Jerdy Schouten och Kingsley Michael. Inter är så pass mycket bättre än Bologna, på alla plan, även om tränaren Simone Inzaghi skulle välja att rotera något. Inter borde klara av att vinna detta möte med fler än ett mål i marginal. Därmed lägger jag ett spel på att de täcker asian handicap linan på -1,5 mål.

Speltips Inter - Bologna:
1 asian -1,5 (samma som Inter -1,5 mål) - odds 2.08 hos Unibet , 888sport & LeoVegas .

Unibet streamar matchen.

---
Preliminär startelva - Inter:
Samir Handanovic, Milan Skriniar, Stefan De Vrij, Alessandro Bastoni, Denzel Dumfries, Nicolo Barella, Marcelo Brozovic, Hakan Calhanoglu, Ivan Perisic, Joaquin Correa & Edin Dzeko.

Preliminär startelva - Bologna:
Lukasz Skorupski, Lorenzo De Silvestri, Gary Medel, Kevin Bonifazi, Aaron Hickey, Nicolas Dominguez, Mattias Svanberg, Riccardo Orsolini, Roberto Soriano, Musa Barrow & Marko Arnautovic.
---

This is the stats tab
This is the post tip