IFK Norrköping och Kalmar FF drabbar samman på lördagen.
Mitt speltips: Under tre mål asian.
Spelet innebär pengarna tillbaka om det blir exakt tre mål. Vinst vid noll, ett eller två mål. Förlust om det blir fyra eller fler. Finns under fliken för asiatiska hcp.

Hade samma spel på Peking mot Halmstad. Tycker de haft lite mer defensiv stabilitet senaste matcherna än före uppehållet. Över lag höll de Halmstad ifrån de farligaste målchanserna, men i slutet föll Peking ändå tillbaka lite väl mycket och Halmstad skapade två stolpskott från distans. Men mycket bättre defensivt över lag.

Framåt har Norrköping knappast briljerat på hela säsongen. Så den är jag inte så orolig över.

För att spelet ska förlora krävs fyra må i matchen. Sammanlagt för de här båda lagen har totalt 13 av 30 allsvenska matcher innehållit fyra eller fler mål, så det är inget som är supervanligt. Matchen på Guldfågeln i våras var en rätt seg och chansfattig historia också (1-1).

Viktiga poäng på spel

Kalmar FF vände oväntat 0-1 till 2-1 hemma mot Djurgården senast. Lite råg i ryggen för en sörjande stad, ett stukat lag. Är fortfarande indragna i bottenstriden och här är det ånyo viktiga poäng på spel. För det är lag 14 mot lag 15 som möts. Precis som för Norrköping i senaste matchen mot Halmstad tror jag på en avvaktande matchbild där det är väldigt angeläget att inte släppa in första målet.

Det laget som gör första målet tror jag inte heller kommer blåsa på och gå för fler mål - lex Peking senast som backade hem rejält för att bevaka sin ledning.

Mot Djurgården tvingades Simon Skrabb utgå efter 20 minuter. Inte läst något definitivt om finnen såhär i början av veckan, skulle han missa matchen är det ett stort offensivt avbräck för Kalmar.

Jag tror det här blir tajt och chansfattigt. Känns bra att gå in i matchen med ett underspel, för jag tror det blir ställningskrig och riskminimering initialt. Bör gå att ta ett tidigt överspel live på en lägre lina om det ser ut att öppna upp sig.

Mitt speltips: Under 3 mål asian

This is the stats tab
This is the post tip