Speltips: Sheffield United rak seger till 2.15 hos bet365 .

Hull mot Sheffield United står på agendan redan under fredagskvällen!

Hull står än så länge utan seger i årets the Championship. 3 kryss och 1 torsk är facit hittills, där motstånden heller inte varit allt för svåra, bortsett från förlusten senast mot Leeds med 2-0.
Jag tycker någonstans att facitet hittills är rätt talande för Hulls lag den här säsongen. Det saknas enligt mig spetsspelare, speciellt offensivt, och där har målskyttet hittills den här säsongen varit rätt talande för just det. Endast 2 gjorda mål på de första 4 matcherna är såklart inga smickrande siffror under nye tränare Tim Walter.

Sheffield United kommer till den här matchen som obesegrade. 2 segrar och 2 kryss och man placerar sig därför på 6:e plats i tabellen, och det efter att ha blivit fråntagna 2 poäng. Sheffield United har lyckats behålla en rätt stor del av den truppen man hade under fjolåret i Premier League, och ska såklart ses som en av favoriterna att vara med i toppen av the Championship.

Sheffield United blir för starka

Hull har, som ni kanske märkte i början av texten, imponerat föga hittills den här säsongen. Beslutet att sparka förre tränaren Liam Rosenior har redan börjat kritiseras och jag har tyvärr svårt att se hur den här truppen ska kunna vända om den här trenden fortsätter.

Sheffield United har som sagt en trupp som ska vara med och slåss i toppen av tabellen när den här säsongen lider mot sitt slut.
Man kommer även från en stark seger mot toppkollegan Watford i den senaste omgången efter 2 raka kryss i ligaspelet, så självförtroendet när man nu kommer tillbaka från landslagsuppehållet lär vara gott.

Trots bortaplan tror jag Sheffield United blir för starka för ett, enligt mig, svagt Hull. Den raka segern på Sheffield United spelas till 2.15 hos bet365 !

This is the stats tab
This is the post tip