Mjällby gästar Bajen på söndagen.
Mitt speltips: Över 2,5 mål i matchen.

Tycker det är högt odds på överspel i den här matchen. Bortalaget Mjällby har gjort mål i 15 av 16 spelade matcher i årets Allsvenskan. Tolv av 16 spelade matcher har innehållit minst tre mål.
Som jag varit inne på ett par gånger om laget:
I stora delar spelar de som ett nytt lag jämfört med tidigare säsonger. Inte alls så negativt och defensivt som tidigare. Vill ha ett eget spel och skapa saker av egen kraft. Och har kapacitet att göra det. För den sakens skull har de inte tappat sina fasta situationer.

Sålt Ståhl till DIF, men det borde inte påverka så mycket tycker jag. Bara tre nollor på hela säsongen dessutom, så inte det där ramstarka laget.

Vilket Bajen dyker upp?

Hammarby fortsätter att blanda och ge under Kim Hellberg. Kommer säkert fortsätta så under säsongen då de bygger om, har bytt ut en del spelare och har ett ungt lag. Svårt att veta vilket Bajen som dyker upp i matcherna.

Men högstanivån är bra och jag tycker ändå offensiven alltid känns vass. Såhär tidigt i veckan är det oklar status på Besara (stod över senast), förhoppningsvis kan han spela. Fortfarande en offensiv nyckel. Men även utan honom ska Hammarby ha klart bra chans att göra mål i matchen. Hammarby har för övrigt haft tre eller fler mål i elva av de 15 matcher de spelar i Allsvenskan hittills.

Bägge lagen ligger med i klungan bakom toppduon MFF/DIF. En poäng i det här sketet gör inte så mycket nytta, så jag tror inte något av lagen kommer vara särskilt nöjda och slå vakt om en pinne vid 1-1-läge. Tycker det är bra chans för bägge att näta i matchen, så med det i ryggen gillar jag överspelet till oddsen som erbjuds där "övern" står högre än undern.

Speltips: Över 2,5 mål i matchen.

This is the stats tab
This is the post tip