Speltips: Betbuilder över 0.5 mål i första halvlek + över 1.5 mål i andra halvlek till 1,89 hos nya Expekt

__________________________________

Torsdagen bjuder på ett riktigt härligt möte mellan ett Hammarby som går starkt och befäster sig i toppen medan gästande BK Häcken har en otroligt hög högstanivå men har knappt nått upp till det alls i år. Nu har i alla fall Paco Johansen fått lämna tränarposten och ersatts av Joop Oosterveld, en tränare som huserat i Häckens P19 under året och som tidigare anslöt från PSV Eindhoven. Ska det bli en snabb tränareffekt bara av att få höra en ny röst?

Hammarby
Senaste match: Elfsborg - Hammarby 0 - 0
xG: 0.38 - 0.49
Skott/skott på mål: 9/2 - 12/4
Possession(%): 36 - 64
Hörnor: 8 - 6
Hammarby gästade ett mer slitet Elfsborg och hade ett gynnsamt läge redan på förhand att sno med sig poäng. Det märktes även under matchen då Bajen ville mest och spelade bäst, hade två ramträffar och kunde sånär få med sig segern. Stark prestation överlag i en bra match trots att den slutade mållöst.

Häcken
Senaste match: Malmö FF - Häcken 4 - 0
xG: 1.56 - 0.22
Skott/skott på mål: 13/8 - 8/2
Possession(%): 49 - 51
Hörnor: 4 - 4
Spänning blev det inte nere i Malmö för Häcken som mer eller mindre kändes uppgivna på förhand. Det märktes och kändes nog att bytet av tränare hängde i luften och detta blev en match som man bara skulle spela av och hålla nere siffrorna. Dock gör MFF två mål sista 10 minuter och det slutar i en kross…

Ny energi hos Häcken som inte har mycket i tabellen att bry sig om, medan ett Hammarby som kommer gå all in för seger

Läget hos Hammarby?
- Mads Fenger, Ibrahima Fofana, Dennis Collander skadade. Där Dennis nyligen skadade sig allvarligt på träning och blir borta en längre tid. Oerhört tråkigt. Utöver skadorna är Victor Eriksson avstängd som varit en stabil kugge i försvarslinjen.

Läget hos BK Häcken?
- Amor Layouni och Jacob Barrett Laursen fortsatt skadade. Leach Holm är tillbaka från avstängning.


Hammarby har haft det svårare offensivt och betydligt stabilare defensivt. Kanske inte det Hammarby man är van med, men däremot ser de starka ut och vem hade kunnat tro att de så snabbt med denna trupp skulle bli cementerade i toppen. Nu är dock Victor Eriksson avstängd som gjort 90 minuter varenda match sedan han anslöt och bildat ett starkt mittlås med Vagic. Kanske blir det något för Häcken att utnyttja med sin fartfyllda, kreativa offensiv för som man varit inne på tidigare finns bara offensiven hos Häcken och defensiven är inte direkt något att tala om. Joop Oosterveld kommer säkerligen med ny energi till spelarna men att han ska göra några större förändringar kommer inte att ske på så kort tid och sedan kan det vara en utmaning att gå från P19 till herr med helt andra krav. Känslan är att det är en nödlösning i detta nu medan Häcken letar ny tränare som förhoppningsvis är klart snart. Detta blir en match där Hammarby går fullt ut från start där bara seger finns i huvudet medan vi har ett Häcken som kan spela avslappnat och har inte direkt något att förlora nu när de haft så svag form och ligger så långt efter toppstriden. Underhållning som vanligt när Häcken spelar och kan verkligen se att det blir stora ytor i andra halvlek med sådana speed på planen hos båda lagen och med underlaget på Tele2 Arena. Ett mål i första halvlek och sedan islossning i andra?!  

Speltips: Betbuilder över 0.5 mål i första halvlek + över 1.5 mål i andra halvlek till 1,89 hos nya Expekt
 



This is the stats tab
This is the post tip