Halmstad tar emot IFK Norrköping. 
Mitt speltips: Rak seger för HBK. 

Tror på skrällchans här. Mycket struligt truppläge för IFK Norrköping som saknar sina tre på pappret bästa offensiva spelare:
- Totte Nyman + DMK out pga skador. 
- Tim Prica avstängd. 

Skulle hålla Traustason som deras fjärde bästa spelare, han missade senaste matchen pga skada. Jag har i skrivande stund inte hört något om honom, så utgår från att han kan spela, men skulle han också missa är det såklart inte negativt för spelet. Har ju sedan tidigare skador på Ssewankambo och Lushaku, som ändå måste vara tänkta att utgöra någon slags stomme.

Stod över förra helgens omgång, så får se vilket Peking som dyker upp här. Kommer närmast från två meriterande kryss (Bajen och Elfsborg borta). Men visst hade de en del tur med sig med röda kort på motståndarna och så vidare. 

Halmstad lite på gång?

Till slut fick så Magnus Haglund och Pelle Olsson lämna. Efter en poängmässigt bra inledning var det kräftgång för ett uselt HBK i 10-15 omgångar. Fått med sig två raka kryss nu i viktiga matcher:
- Göteborg borta + Kalmar hemma. 

Två livstecken från ett lag som såg ut som ett givet Superettanlag 2025 innan dess. Tycker prestationerna varit bättre än innan, kanske har truppen hittat en växel till med nya tränaren? Var faktiskt stundtals favoriter live mot Kalmar FF senast. Ska inte säga något annat än att jag varit kritisk mot Halmstad hela säsongen - de har varit seriens sämsta lag. Det har inte ändrats bara för att tränaren bytts ut, men lite bättre ser det ut. 

Ställs mot ett Norrköping som i ärlighetens namn inte varit många hack bättre än HBK, även om Peking har en bättre trupp på pappret. Så det är två dåliga lag som möts i min bok. Jag tror det blir jämnt här. För Halmstad är det här en stor chans att ta ett jättekliv mot nytt kontrakt. Kommer sälja sig extremt dyrt och det bör vara positiva tongångar mtp nya tränare och två raka utan torsk. Av matcherna som är kvar är det här den på pappret mest vinnbara matchen, så om de kan brotta ner Peking ser det lovande ut inför avslutningen. 

Det är hemma på Örjans Vall Halmstad tagit 16/23 poäng. Peking är ett av seriens sämsta bortalag. Tycker bara 3.15 är högt i en match jag tycker kan gå hursomhelst. 

Speltips: Halmstad vinner

This is the stats tab
This is the post tip