Häcken tar emot Elfsborg på söndagen.
Mitt speltips: Häcken att göra över 1,5 mål i matchen. Expekt .

Väljer att Häcken ska göra två eller fler mål före raka segern. Lite lägre odds, men i gengäld vinner vi pengar på 2-2 och alla andra resultat där Häcken gör två mål utan att vinna. Vi förlorar 1-0 Häcken som vinnande spel, men ser nog som troligare Häcken gör ett par mål utan att vinna.

Hemmahyggliga Häcken har gjort minst två mål i fem av sju hemmamatcher den här säsongen. Gjorde väl ingen supermatch i återstarten mot Västerås, men vann till slut efter sent mål. Positiv återstart all in all. Bygger som bekant nytt efter Högmoeran och det har och kommer vara lite upp och ner. Gillar dock högstanivån i laget och tycker en sån som Inoussa blir bättre och bättre.

Vänder nu hem till Bravida Arena där Häcken där det ofta ser bra ut. Är framför allt på bortagräs Häcken svikit hittills den här säsongen. Rätt bra skadeläge och senast kunde de byta in ett par starka kort från bänken. Varit inblandade i en hel del målrika matcher mot just Elfsborg. Nu får vi se hur Elfsborg verkligen spelar under Hiljemark, men jag blev inte så imponerad av boråsarna mot BP.

Dubbelgnugg på Elfsborg

Under torsdagskvällen spelade Elfsborg Europakval mot cypriotiska Pafos. 3-0-seger var välkommet och första dubbleringsmatchen en sommar ska väl inte vara något större problem, men laget har nyss kommit tillbaka från ett uppehåll och fysiken kanske inte är helt hundra med bara två vilodagar inför den här matchen. 

Sen får vi se hur Hiljemark hanterar Europaspelet här. Ska till Cypern för returmatch kommande vecka och med tanke på att det ändå lever pyttelite måste han nog ha ett par ögon på den matchen.

Att det blev en nolla för Elfsborg mot BP fäster jag ingen större vikt vid faktiskt, var ett blekt lag Mellberg ställde ut. Det här är en svår match även normalt sett, men med Europaspel som kan stjäla fokus tror jag Häcken har bra chans.

Speltips: Häcken att göra över 1,5 mål

This is the stats tab
This is the post tip