bet365 livestreamar matchen.

På Estádio D. Afonso Henriques spelas ett nästan helt öppet fotbollsmöte i den portugisiska Primeira Liga när Vitoria Guimaraes tar emot Sporting. Marknaden har Guimaraes, som ligger på en sjätte plats i tabellen, som en pytteliten favorit över tabellfyran Sporting, men i övrigt är det jämnt skägg. Guimaraes är farliga och jagar just Sporting i hopp om Europabiljetterna. Med fyra segrar på de fem senaste matcher känns Guimaraes vassa, men det gör även Sporting som i regel gör mål nästan varje match.

Innan uppehållet lyckades Guimaraes vinna fyra matcher mot Famalicao borta med 7 - 0, Aves borta med 2 - 0, Tondela hemma med 2 - 0 och Ferreira borta med 2 - 1. Förlusten under denna magiska svit kom hemma mot tabellettan Porto, där Guimaraes utmanade om poäng länge men fick se sig besegrade med 1 - 2. Med sina 40 mål på 24 omgångar är Guimaraes det fjärde bästa laget i ligan på att näta. Och mål gjorde Guimaraes även på Sporting i deras första möte för säsongen, som då slutade 1 - 3.

Denna säsongs första inbördes möte spelades i slutet av oktober 2019. Sedan dess har Guimaraes spelat allt bättre och har nu tre raka segrar i ryggen. Jag är övertygad om att de gör mål på Sporting, igen, som har varit ojämna hela säsongen och inte gått att lita på. Sporting har blandat en seger med ett kryss sedan en seger igen och sedan en förlust. Så har mönstret sett ut och det har varit svårt att veta var laget står. En sak vet jag dock och det är att de har nätat i sina samtliga fem senaste matcher.

Överlag är Guimaraes och Sporting offensivt starka, med en fin form innan pandemin kom. Med tanke på de goda kvalitéerna som finns i truppen och att båda lag spelar med tre anfallare finner jag en stor sannolikhet i att vi får se mål från båda sidorna.

Speltips Guimaraes - Sporting:
Båda lag gör mål - odds 1.80 hos bet365 .

---
Preliminär startelva från Sportsgambler.com - Guimaraes:
Douglas Jesus, Florent Hanin, Pedro Henrique Pedrão, Frederico Venancio, Easah Suliman, Andre, Pedro Rodrigues, Denis Will Poha, Abou Ouattara, Bruno Duarte da Silva & Davidson.

Preliminär startelva från Sportsgambler.com - Sporting:
Luís Maximiano, Tiago Ilori, Sebastian Coates, Jérémy Mathieu, Stefan Ristovski, Rodrigo Andres Battaglia, Idrissa Doumbia, Marcos Acuña, Gonzalo Plata, Luciano Vietto & Andraz Sporar.
---

This is the stats tab
This is the post tip