Det är svårt att förutspå vinnaren av La Liga mötet mellan Granada och Betis på Estadio Nuevo Los Carmenes. Marknaden ser på fajten som ett öppen möte, som inte borde bli så målrikt. Inget av lagen har gjort någon vidare start hittills. Båda lagen har två poäng efter tre omgångar. Efter att ha kryssat de första två matcherna har båda lagen en förlust i ryggen från den senaste omgången. Då inget av lagen har varit framgångsrika med målskyttet lutar detta starkt mot att bli ett tufft och målsnålt möte.

Granada ställdes mot tufft motstånd inledningsvis där de lyckades ta en poäng mot både Villarreal och Valencia. Det var starkt att spela mållöst mot Europa League mästarna och lika bra att hålla formstarka Valencia till 1 - 1. Däremot var det minst bra att släppa in hela fyra mål mot nykomlingar Rayo Vallecano. Detta hör dock inte till vanligheterna när det kommer till Granada, som hade en dålig dag på jobbet. Oroväckande är ändå att laget bara har nätat en gång under dessa tre inledande matcher.

Det ser onekligen svårt ut för Betis att upprepa succén från förra säsongen, där laget hamnade på en sjätte plats. Totalt blev det 61 poäng efter 38 omgångar. Detta räcker till spel i Europa League denna säsong. Tre dagar efter detta möte ställs Betis mot Celtic i Sevilla, så det är ett tufft schema som väntar. Formen är långt ifrån toppen efter två raka 1 - 1 matcher mot Mallorca och Cadiz innan det senast blev en 0 - 1 förlust hemma mot stormakten Real Madrid. De offensiva krafterna har svikit laget.

I Granada är Neyder Lozanos fortsatt skadad samt att Darwin Machis är tveksam till start. I Betis är Diego Lainez kvar på skadelistan, medan Youssouf Sabaly och Willian Jose är på väg tillbaka med fortsatt tveksamma till start. Försvaret i Betis har förstärkts med Hector Bellerin, som har lånats in från Premier League laget Arsenal. Det är svårt att skilja Granada och Betis åt. Då båda lagen sliter med målskyttet kan detta mycket väl bli en stängd tillställning med maximalt två insläppta mål totalt.

Speltips Granada - Betis:
Under 2,5 mål - odds 1.72 hos bet365 .

bet365 streamar matchen.

---
Bekräftad startelva - Granada:
Luis Maximiano, Santiago Arias, Domingos Duarte, German Sanchez, Carlos Neva, Maxime Gonalons, Angel Montoro, Monchu, Alberto Soro, Darwin Machis & Luis Suarez.

Bekräftad startelva - Betis:
Rui Silva, Alex Moreno, Victor Ruiz, Marc Bartra, Hector Bellerin, Guido Rodriguez, William Carvalho, Cristian Tello, Nabil Fekir, Rodri & Borja Iglesias.
---

This is the stats tab
This is the post tip