Genoa:

Åkte i veckan på en tung derbyförlust och uttåg ur Coppa Italia mot Sampdoria. Genoa tog ledningen tidigt genom Andrea Pinamonti och såg ut att gå mot segern, men forne Liverpoolspelaren Fabio Borini slog till och kvitterade i slutminuterna. Trots att Sampdoria fick Simone Romagnoli utvisad kunde gästerna kamma hem Derby della Lanterna efter straffar. Tungt mot en lokalkonkurrent som dessutom sladdar betänkligt i Serie B.

Genoa har inte på något sätt rivstartat ligasäsongen heller, även om man befinner sig ovanför nedflyttningsstrecket med fem inspelade poäng och resultatraden 1-2-2. Kryss mot Inter och Roma är meriterande och borde kunna bygga självförtroende, precis som 1-0-segern borta mot Monza, men förlusterna mot Hellas Verona och, senast, Venezia svider och är matcher där Alberto Gilardinos gäng behöver plocka poäng. Genoa har ändå hållit ihop det skapligt och varit med i alla matcher, där fem av de sex senaste gått under 2.5-målslinan.

På Gilardinos skadelista finner vi Brooke Norton-Cuffy, Caleb Ekuban, Junior Messias och långtidsskadade Ruslan Malinovskyi.

Juventus:

Efter succéstarten under Thiago Mottas ledning, där Juve inledde säsongen med dubbla 3-0-segrar, förvisso mot Como och Hellas Verona men med ett spel och en metodik som gav upphov till hopp, har Juventus säsongsinledning kommit av sig en del med tre raka 0-0-matcher mot Roma, Empoli och Napoli, samt en 3-1-seger mot PSV i Champions League däremellan. Så solid defensiv – med noll insläppta på fem ligamatcher – men troll i målskyttet på nytt.

Dusan Vlahovic var het i säsongsinledningen och skapade mängder av chanser och hängde två baljor borta i Verona, men serben har inte riktigt fått till det på sistone och det kan nog ta lite tid innan Motta fått alla bitar på plats i sin nya offensiv. Vlahovic startade senast mot Napoli framför en trio med unge Kenan Yildiz samt nyförvärven Teun Koopmeiners och Nicolás González, vilket mycket väl kan bli anfallsuppsättningen på nytt med Arkadiusz Milik och Francesco Conceicao på skadelistan. På det centrala mittfältet tycks dyra Aston Villa-köpet Douglas Luiz inte riktigt kunna slå sig in i konkurrens med Weston McKennie, Manuel Locatelli och Khépren Thuram. Federico Gatti är tillbaka och kan utmana Pierre Kalulu och Nicolo Savona om startplatsen bredvid Bremer.

Två målsnåla lag

Juventus och Motta lär vara sugna på en seger efter tre målsnåla kryss och nog bör gästerna ha tillräckligt med kvalitet för att hoppas på att lämna Ligurien med tre pinnar i bagaget. Båda lagen har varit målsnåla i säsongsinledningen. Målfattig bortaseger, månne? Raka tvåan finner vi till 1,75 hos Bethard . 2 & Under 3.5 mål kan testas till 2,20 hos Bethard .

This is the stats tab
This is the post tip