Speltips: Galatasaray över 6,5 skott på mål @ 1,98 - Expekt

Turkiska storlaget Galatasaray rullar ut röda mattan när Elfsborg kommer på besök för spel i Europa League.

3-1 hemma mot PAOK var en bra start på Europa-äventyret men senast gick Galatasaray på en mini-mina då det bara blev 2-2 borta mot lettiska RFS. Tog ledningen och hade 2-0 efter 40 minuter men tappade till kryss efter att hemmalagets Janis Ikaunieks klivit fram och själv reducerat och senare assisterat till 2-2-målet. Så klart en rejäl missräkning för Okan Buruk som nog hade kalkylerat sex poäng efter två matcher.

I inhemska Super Lig har "Gala" sopat banan med de flesta motstånd. Förutom 3-3 matchen mot Kasimpasa så är det idel vinster på de nio spelade kamperna. Målskyttet är bra spritt inom laget. Baris Yilmaz och Mauro Icardi har gjort fyra var och Dries Martens & Victor Osimhen står på tre baljor men sedan följer ett koppel av spelare som gjort två mål var.

Har fortfarande målis Fernando Muslera avstängd efter röda kortet i Champions League-kvalet mot Young Boys. Sena tester på vänsterbacken Ismail Jacobs, mittfältaren Hakim Ziyech och anfallaren Victor Oshimhen. Där de två sistnämnda har varit skadade och på väg tillbaka medan Jacobs fick en smäll senast och haltade av efter bara 23 minuter. Finns dock gott om ersättare i detta stjärnspäckade team.

Baris banar vägen för skottspelet

Elfsborg på sjunde plats i Allsvenskan. Har förlorat rätt klart i de senaste matcherna. 1-4 mot Sirius och 1-3 mot Häcken. Dock gjort det bra i Europa League så här långt. Föll i premiären knappt mot AZ Alkmaar. Nederländarna vann med 3-2 men Boråsgänget var fint med, men Sebastian Holmen röda kort i slutet av matchen gjorde att man inte riktigt kunde sätta in någon slutforcering sista tio minuterna av matchen.

Senast i hemmamötet med Roma så skrällde Ellos och vann med 1-0 efter att Michael Baidoo gjort enda målet från straffpunkten. Italienarna skapade många målchanser men få av dem som gick på mål och när det väl gjorde så var Isak Pettersson med på noterna.

Räknar med samma elva här som tog emot Roma på Borås Arena.

Galatasaray borta är minst lika tufft som Roma hemma och räknar med att turkarna trycker på från minut ett. Brukar vara skottvilliga och en som gärna provar bössan är Baris Yilmaz. Spelen som läggs i matchen är Galatasaray över 6,5 skott på mål och sedan två TV-lir på Baris Yilmaz, över 1,5 skott @ 1,61 och över 0,5 skott på mål @ 1,82. Samtliga odds hämtade från Expekt

This is the stats tab
This is the post tip