Fulham tar emot Sheffield United under måndagskvällen och detta på Craven Cottage i London.

THE CHAMPIONSHIP
1. Fulham 22 13 6 3 51-18 45p
14. Sheffield United 21 8 5 8 28-28 29p

Fulham är i allra högsta grad med i racet om en Premier League-plats. Som tabellen ser ut just nu så återfinns hemmalaget i serieledning och detta genom att ha skrapat ihop 45 poäng på 22 matcher. Det är tre fler än tabelltvåan Bournemouth, men då har Fulham också en match färre spelad. En av de största anledningarna till Fulhams framgång är deras starka offensiv. 51 mål framåt på 21 matcher är man överlägset bäst på i hela serien.

Sheffield United som gästar nu är är ett riktigt mittenlag. Gästerna på Craven Cottage har spelat in 29 poäng hittills och med den poängskörden har de hela tio poäng ner till nedflyttningsplats. Tittar man istället uppåt i tabellen med Sheffield-ögon så är det sex poäng till den femteplats som Stoke just nu har och den kan leda till uppflyttning, men då via kvalspel, så en tuffare väg att gå helt enkelt.

Teorin jag har inför avspark i denna tillställning är att hemmalaget som just nu radar upp fyra raka kryssmatcher är väldigt segersugna. Sheffield gästar med tre raka vinster, men jag tror att deras segertåg stannar här då Fulham helt enkelt är en för svår uppgift, speciellt på bortagräs.

SPELTIPS
Hemmaseger till 1.80 hos Betsson / Nordicbet .

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip