Nations League A grupp 2 sparkar igång med en riktigt fet match mellan Frankrike och Italien! Här är mitt speltips.

Länderna har laddat om efter EM och nu är det Nations League som gäller. Om vi blickar tillbaka till sommarens succé-EM i Tyskland så tog sig Frankrike hela vägen till semifinal. Detta efter att ha tagit sig vidare som grupptvåa bakom Österrike men före Nederländerna och Polen. I slutspelet passerades Belgien (1-0), Portugal på straffar och sedan rök Frankrike i semin mot Spanien. En viss besvikelse för det franska folket men samtidigt föll man mot de som sedan skulle bli mästare.

Italien var precis som förväntat en svag version av sig själva. Spalletti hade väl i ärlighetens namn inte det bästa laget men det var ändå slående hur chanslöst Italien var i den första slutspelsmatchen mot Schweiz (0-2). Man krigade sig vidare från dödens grupp med Spanien, Kroatien och Albanien men därefter tog det direkt stopp.

Hemmaplan och bättre spelare

Kommer Italien att resa sig och överraska borta mot Frankrike i Nations League? Nja, jag tror inte det. I mina ögon har Frankrike både mer spets och en jämnare och högre nivå spelare för spelare. Italien får klara sig utan Scamacca som är långtidsskadad, sedan gjorde han väl inget jätteintryck under EM i och för sig. Deschamps är utan Real-duon Mendy och Tchouameni på grund av skador.

Preliminära elvor (Whoscored)

Frankrike (4-2-3-1) Maignan - Koundé, Upamecano, Saliba, Hernandez - Kanté, Zaire-Emery - Olise, Griezmann, Barcola - Mbappe

Italien (4-3-3) Donnarumma - Lorenzo, Bastoni, Calafiori, Dimarco - Frattesi, Tonali, Pellegrini - Kean, Raspadori, Zaccagni

SPELTIPS

Jag spelar en Betbuilder med Frankrike att vinna och under 4.5 mål till 1.79 hos X3000 (3/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip