Fiorentina:

Fiorentina, under nye tränaren Raffaele Palladino, har inlett Serie A på ett blekt sätt med blott en seger och en elfteplats, med sju poäng på sex matcher. Inget att höja på ögonbrynen åt, direkt. Under torsdagen spelade man Conference League och tog en 2-0-seger mot walesiska The New Saints med ett rejält roterat lag och en helt ny försvarslinje och där hela anfallsuppsättningen fick vila. När Dodo, Moise Kean och gänget kom in så rullade också målen in, vilket bör båda gott framöver.

Rolando Mandragora klev av med en knäskada och befaras bli borta en längre tid. Det finns även frågetecken för Pongracic, men i övrigt ska Palladino ha alla spelare tillgängliga.

Milan:

Har inlett skapligt under Paulo Fonseca och är trea i Serie A med resultatraden 3-2-1, där derbysegern mot regerande mästarna Inter i derbyt sticker ut – precis som förlusten borta mot nykomlingen Parma. I Champions League har det gått tyngre där 3-1-förlusten hemma mot Liverpool i första matchen i veckan följdes upp med en 1-0-förlust borta mot Bayer Leverkusen.

Florenzi, Bennacer och Sportiello är alla skadade och Bartesaghi avstängd efter utvisningen mot slutet av 3–0-segern mot Lecce förra helgen.

Milan favorit - målglatt?

Milan kliver in som favorit här och tvåan står till en bit över dubbla pengarna. Fiorentina har inte inlett säsongen bra alls, samtidigt som Milan gjort det okej – utan att sticka ut i någon riktning. La Viola har inte fått fart på målproduktionen riktigt än, men har en anfallsuppsättning med potential och som vilades från start i veckan. Offensiva Milan har gått över 2.5-målslinan i 7 av deras 8 senaste i alla turneringar och möter ett Fiorentina vars defensiv ser långt ifrån svårforcerad ut. Över 2.5 mål finns till 1,75 hos Bethard . Även 2.75-linan kan vara av intresse.

This is the stats tab
This is the post tip