Speltips: England asian -1,5 till 1.970 hos bet365 .

England ska försöka studsa tillbaka från förlusten mot Grekland senast när man reser till Finland!

Likt England kommer Finland från en 2-1 förlust under veckan, där man gick på pumpen på hemmaplan mot Irland. Efter att ha tagit ledninngen efter dryga kvarten kvitterade Irland i början av andra halvlek, innan man avgjorde matchen med bara några minuter kvar att spela.

Detta finska landslag är verkligen inget att hänga i den berömda granen. Pukki har sakta men säkert börjat fasas ut och det som kommer underifrån håller tyvärr inte tillräckligt hög nivå. Adam Ståhl, Leo Walta, Rasmus Schuller och Miro Tenho finns där som allsvenska bidrag, vilket säger ganska mycket om nivån.

England gjorde en extremt svag insats under torsdagen när man förlorade med 2-1 hemma på Wembley mot Grekland. Inget ska såklart tas ifrån Grekland, men den stillastående och fantasilösa fotbollen som England ofta bjöd på under Southgate fanns även här.

Trots att de offensiva spelarna kommer med väldigt fin form från sina klubblag får man det inte att stämma i landslaget, och matchen mot Grekland i torsdags var något av ett facit på det.

Huvudet bankas i väggen

Det blir spännande att se hur mycket Lee Carsley ändrar i startelvan, men någonstans tror jag inte det är spelarna som är felet. Jag tror banne mig att man hade gjort det bättre utan några taktiska principer.

Här mot Finland KAN det dock inte vara något snack. Grekland är absolut inget superlag, men Finland håller jag både en och två nivåer under Grekland. Kommer England upp i en nivå som bara är någorlunda bättre än den man kom upp i mot Grekland ska man slå detta Finland utan problem, speciellt nu när man har lite kniven mot strupen.

Det måste även vara ett rejält revanschsuget England som kliver in i den här matchen. Poängtapp här hade varit förödande för chanserna i denna Nations League-grupp. Med ett par ändringar i elvan och lite eld i skallen ska detta bara vinnas.

England ska bara vinna den här matchen. Det kan inte finnas något annat sett till kvalitéskillnaden mellan lagen. Visst var det skillnad i kvalité även mellan England och Grekland, men inte på den här nivån.
Jag väljer att banka huvudet i väggen ännu en gång kring detta England, men nu ska det bara gå vägen mot ett uselt Finland. England asian -1,5 till 1.970 spelas hos bet365 !

This is the stats tab
This is the post tip