Speltips: Båda lagen gör mål @ 1,78 - Coolbet

Returmöte i Champions League-kvalet mellan Fenerbache från Turkiet och Lugano hemmahörande i Schweiz. Första möte var målrikt och slutade 4-3 till Fenerbache. 

Jose Mourinho fick således inleda med en seger i sin första match som tränare för den turkiska storklubben. 1-1 i första halvlek där Edin Dzeko satte kvitteringen på en rätt svag straff, men lite flyt skulle de ha med sig då Sebastian Szymanski hade ett tungt skott i stolpen som lika gärna kunde gått in. I andra halvlek fick vi se flera fina mål men även en rejäl blunder av Luganos inhoppare Lukas Mai som helt friställde Edin Dzeko som kunde placera in sitt tredje mål för aftonen i 67e minuten. Målkalaset var dock inte över då både Fenerbache och Lugano hann med var sitt mål till innan domaren blåste av matchen. 

Turkiska ligan drar inte igång på nån vecka, så inga inhemska matcher som "stör" Fenerbaches Europaspel för närvarande. 

Har sena tester på Çağlar Söyüncü och Ryan Kent men nyförvärven Cengiz Ünder och Allan Saint-Maximin ska vara tillgängliga. Om Söyüncü & Kent ej kan medverka så finns det bra back-up i form av tex Mert Müldür, Rodrigo Becão, Ferdi Kadıoğlu och İrfan Kahveci för att nämna några ur den stora svart-gula truppen.  

Betongförsvar en vecka efter målfesten i Thun, nja.

Lugano hade ligamatch i helgen där det blev vinst borta mot Basel med 2-1. Nu är förvisso inte Basel längre något topplag i Super League men ändå starkt att resa hem med alla poängen, då tränare Mattia Croci-Torti valde att byta ut stora delar av elvan som startade i Champions League-kvalet. 

Här förväntar vi oss att Ayman El Wafi, Milton Valenzuela, Mattia Zanotti, Ousmane Doumbia och Uran Bislimi är åter i startelvan. Några som kan få fortsatt förtroende efter senaste ligamatchen är försvararen Zachary Brault-Guillard och anfallaren Kacper Przybylko, men det troligaste är nog att det blir samma elva som i första mötet och sedan offensiva eller defensiva byten efter hand. 

Backen Albian Hajdari är åter efter skada och startade matchen mot Basel. Shkelqim Vladi därmed allena för skadebehandling hos fysteamet. 

Lär väl inte bli några sju mål även denna gång, men att lagen helt plötsligt skulle ställa upp betongförsvar känns inte rimligt och när vi får fint odds på att båda lagen åter finner nätet så känns det givet att lägga en slant på detta. 

Spelet sitter om båda lagen gör mål i matchen.       

This is the stats tab
This is the post tip