FCSB:

Rumänska FCSB, tidigare Steaua Bukarest, vann rumänska ligan förra säsongen för första gången sedan 2015 och körde över Virtus från San Marino i den första Champions League-kvalrundan med sammanlagt 11-1. Ligasäsongen har dock inte inletts i någon rasande takt med dubbla kryssmatcher, 1-1 mot U. Cluj och 2-2 mot Unirea Slobozia i fredags. Nu riktas fokus mot Europaspel

Maccabi Tel Aviv:

Har inte spelat Champions League-fotboll sedan 2015/16, men tog sig till Conference League-åttondelsfinal förra säsongen, där det tog stopp mot blivande mästarna Olympiakos, där man föll med totalt 5-7 efter två målrika möten. Maccabi Tel Aviv vann ligan med god marginal, elva poäng, ner till tvåan Maccabi Haifa. Förra måndagen inleddes säsongen med en 2-0-seger mot Maccabi Petah Tikva i israeliska supercupfinalen. Robbie Keane har lämnat managerrollen efter fjolårssäsongen och har ersatts av Zarko Lazetic.

Lazetic får klara sig utan ett gäng spelare i Bukarest då Roy Revivo, Osher Davida, Dor Turgeman och Ido Sharar alla spelar OS med Israel i Paris. Även Felicio Milson, som gjorde 7 mål och 13 assist i fjol, uppges missa matchen efter att ha hamnat på kollisionskurs med klubbledningen, vilket förstås är ett avbräck.

Avbräck hos gästerna

FCSB är favorit inför det första mötet, vilket inte är ologiskt med tanke på att rumänerna är mitt uppe i säsong, till skillnad från Maccabi Tel Aviv. Dessutom saknar israelerna flera spelare på grund av OS. Maccabi Tel Aviv har dessutom ytterligare en utmaning i dubbelmötet med tanke på att returen spelas på neutral mark i Ungern, med anledning av situationen i Israel. 1X & Över 1.5 mål finns till 1,95 hos Coolbet .

This is the stats tab
This is the post tip