Estland:

Fredagsmöte i Sveriges grupp där Estland tar emot Azerbajdzjan. Om EM-läget är hopplöst för svensk del är det förstås ingeting i jämförelse för utsikterna för dessa båda nationer, som återfinns sist i gruppen med en pinne vardera – från 1-1-matchen i Baku när lagen möttes i juni. Estland har – precis som Azerbajdzjan – bara mäktat med två mål framåt på fem matcher i EM-kvalet och man skeppade in hela tio mål under förra samlingen, när man föll med 0-5 mot både Sverige och Belgien.

Estland har inte vunnit någon av de sju senaste på hemmaplan och förbundskapten Thomas Häberli är säkerligen sugen på att bryta den sviten. Häberli får klara sig utan avstängde Karol Mets här.

Azerbajdzjan:

Stod upp oväntat bra hemma mot Belgien under förra landslagssamlingen, där belgarna bara vann med uddamålet efter att Yannick Carrasco gjort matchens enda mål i den första halvleken. Ett par dagar senare fick dock Gianni De Biasis gäng vinna en match, när man besegrade Jordanien med 2-1.

Eddie Israfilov har fått lämna landslagssamlingen efter att han ådragit sig en skada.

Inget på spel bäddar för mer öppen match?

Svårbedömt möte mellan två lag som inte har något att spela för. Azerbajdzjan imponerade betydligt mer under den förra samlingen, när man höll nere siffrorna mot Belgien. Att inget av lagen har något särskilt att spela för kan öppna upp för en mer öppen och underhållande match, måhända. Estland har släppt in mängder av mål på sistone och är nog rejält revanschsugna inför hemmapubliken. Över 2 mål till 1,99 hos Pinnacle kan vara något att överväga.
This is the stats tab
This is the post tip