Toppmöte i grupp F ikväll när Slovakien åker till de brittiska öarna för att ta sig an England.

1 England 7 5 2 0 14-2 17
2 Slovakien 7 5 0 2 13-4 15
3 Skottland 7 3 2 2 12-10 11
4 Slovenien 7 3 2 2 6-4 11

Som vanligt så ställs skyhöga krav från engelsmännen. Inte bara att man ska vinna utan även spela en attraktiv fotboll. Många som var missnöjda mot Malta där man vann med 4-0.Till fansens försvar så var det 1-0 väldigt länge. Det var först i den 85:e minuten som Bertrand kunde sätta 2-0 och sedan kom två till på övertid. Det kommer krävas en bättre insats i den här matchen för att behålla första platsen i gruppen.

Mot Malta, trots ett stort bollinnehav skapade England sex hörnor.
Mot Skottland slutade hörnorna 7-4 till England.
Matchen mot Litauen hemma slutade hörnorna 3-2.

Slovakien har fått upp ångan och har fyra raka segrar i kvalet. Ses med goda chanser att få åtminstone kvala in till VM, man man lockas såklart av att slå England ikväll och kunna ta direkt platsen. Slovakien är inte ett "hörnlag" om man får uttrycka sig så. Jag skulle kunna tänka mig att laget får mellan 2-4 stycken ikväll.

Första mötet i Slovakien slutade 1-0 till England och även hörnorna vanns av England med 9-4. Men värt att nämna är att Slovakien fick utvisning i den 57:e minuten. Det var efter det England fick mestadels av sina hörnor. Det dröjde även till övertid innan Lallana kunde göra segermålet.

Varken jag eller bolagen tror på särskilt många hörnor när dessa lagen möts. Så där hittar jag inget av värde men jag tycker matchspelet är minst en hörna för hög. Jag har svårt att se England få sex mer hörnor än vad Slovakien får ikväll. Skulle det skilja exakt fem hörnor har vi pengarna tillbaka.

Jag spelar Slovakien +5,0 hörnor @1.80 hos bet365 med 4/7u.

Twitter @robiiinbetting


This is the stats tab
This is the post tip