Speltips: Elfsborg asian -1 till 1.80 hos bet365 .

Elfsborg försöker försvara sin 1-0 ledning när dubbelmötet vänder till Borås Arena? Jag tror man har mer än så att ge!

Elfsborg lyckades få med sig 1-0 från Moldavien förra veckan vilket får ses som ett fint resultat i en tuff bortamatch. Sheriff Tiraspol kanske inte är norra Europas bästa fotbollslag, men en tuff bortamatch är det trots allt.
Under helgen åkte man på en tuff förlust mot Djurgården på hemmaplan med 2-1. Besvikelse såklart efter en fin period, men jag tycker trots förlusten att prestationen var rätt bra.

Sheriff har varit spellediga sedan matchen mot Elfsborg, så jättemycket att gå på har vi tyvärr inte.
Första matchen mellan lagen var rätt tillknäppt, där jag dock tyckte Elfsborg var laget som skapade flest chanser. Man är jobbiga att möta, men något superlag tycker jag inte att Sheriff är.

Jag ger Elfsborg en klar fördel

Jag tror faktiskt att Elfsborg har rätt goda möjligheter att vinna den här matchen rätt komfortabelt. Sheriff är tunga, men jag tror inte alls man är lika tunga att möta på Borås Arenas konstgärs.
Man är nog inte jättevana med att spela på konstgräs, och hemma på Borås Arena är Elfsborg vanligtvis starka.

I grunden håller jag Elfsborg ett par snäpp över Sheriff Tiraspol, och på bortaplan visade man att man även kan ta upp den fysiska kampen och stå upp på ett bra sätt.
Här tror jag Elfsborg kommer få möjlighet att spela ut lite mer, speciellt när Sheriff kommer behöva börja kliva fram så småningom.

Nej, jag håller Elfsborg lite högre i det här mötet än vad många andra verkar göra. Elfsborg asian -1 till 1.80 finns hos bet365 !

This is the stats tab
This is the post tip