Speltips: Över 2.5 mål till 1.76 hos Coolbet


______________


Ett pånyttfött Elfsborg som äntligen fått lite medgång och effekt med nye tränaren Hiljemark ska ta sig an fantastiska Mjällby som bara fortsätter att leverera fina prestationer och göra resultat. Mjällby är just nu på tredjeplats med 29 poäng inspelade medan Elfsborg på femte plats med 22 poäng inspelade. 


Elfsborg
Senaste match: Häcken - Elfsborg 3 - 5
xG: 2.36 - 2.38 
Skott/skott på mål: 14/7 - 18/7
Possession(%): 63 - 37
Hörnor: 6 - 12
En match som hade precis allt. Svängdörrar så det räckte och blev över gjorde att det blev en matchbild som både Häcken och Elfsborg gillar - sett till offensiven. Men där den defensiva balansen får jobba om och om igen och lämnas lite väl ensamma. Elfsborg lyckades iallafall dra längsta strået efter en imponerande vändning sent i matchen. 


Mjällby
Senaste match: Mjällby - Malmö FF 2 - 1 
                                                                                                                                             xG: 1.47 - 1.6
                                                                                                                                                                                 Skott/skott på mål: 10/4 - 24/5 
                                                                                                                                               Possession(%): 37 - 63
                                                                                                                                                                     Hörnor: 3 - 15
Fantastisk prestation av Mjällby som visade Malmö FF att de minsann kan spela riktigt bra fotboll och vinna båda kampen i matchen men också det spelmässiga. Tog välförtjänt ledningen och spelade av matchen bra med ett stabilt försvarsspel. Återigen ett styrkebesked. 




Offensiven i fokus med två lag som mår fantastiskt just nu!

Varit ett förhållandevis lugnt transferfönster hos båda lagen och det har inte heller hänt speciellt mycket i truppläget ifrån senaste matchen vilket tyder på lagen är på rätt väg. Manasse Kusu från Östers IF är klar för Mjällby men det är från och med nästa säsong. 


Spännande match på förhand mellan två lag som fått allt att stämma på sistone och levererar en fartfylld offensiv. Elfsborg grejade Europaspelet med bravur och slog Pafos i dubbelmöte med 3-0 och 2-5. Där man dessförinnan också vann mot BP med 3-0 och Häcken med 3-5. En klubb som mår bra och där resultaten vittnar om en otrolig offensiv men kanske mindre fokus på defensiven. För Mjällbys del har det varit samma sak där de nu har fem raka matcher där det blivit målrikt och där det varit mycket chanser åt båda håll. Tror vi får se en liknande matchbild här som lagens senaste matcher med full fart framåt och väldigt stort självförtroende där offensiven står i fokus. 


Speltips: Över 2.5 mål till 1.76 hos Coolbet

This is the stats tab
This is the post tip