Speltips: Hammarby X2 (+0.5) till 1.89 hos nya Expekt

_________________

Fullspäckat med Allsvenska matcher där vi nu ser fram emot ett riktigt toppmöte mellan Elfsborg och Hammarby. Två lag som har bäst form i serien sett till senaste 10 matcherna där hemmalagets offensiv varit fantastisk medan gästerna lyckats sätta en stabil defensiv. 


Elfsborg
Senaste match: Elfsborg - Norrköping 2-2
xG: 0.74 - 1.37
Skott/skott på mål: 13/4 - 16/6
Possession(%): 39-61
Hörnor: 12-6

En rejäl missräkning var det även här mot samma motstånd. Elfsborg kändes överlägsna direkt mot ett Peking som ställde upp med en svag elva. Hemmalaget gör också 1-0 tidigt men drar därefter på sig en onödig utvisning och matchen ändras helt där det istället blev en kamp om att få med sig en poäng vilket man förvisso klarade av.


Hammarby
Senaste match: Hammarby - Norrköping 1-1
xG: 1.33 - 1.79
Skott/skott på mål: 19/4 - 11/6
Possession(%): 69-31
Hörnor: 10-6

En riktigt missräkning av Hammarby som går ut starkt och går mot en säker seger. Men istället för att punktera matchen blir det mestadels bara ett långt bollinnehav i andra halvlek där Norrköping också får fina omställningar och lyckas även kvittera lite slumpartat i 87:e minuten.

Läget i Elfsborg? 

- har alla spelare tillgängliga förutom avstängda Buhari.


Läget i Hammarby?
- Fofana, Fenger och Collander fortsatt osäkra till spel. 




Försvarsstarkt Hammarby lyckas ta poäng av Elfsborg?

Tufft matchande för Elfsborg som knappt hinner att vila efter matcherna innan nästa börjar. 19 september har man fått ett oavgjort resultat med decimerat manskap mot IFK Norrköping och nu den 22 september är det dags för Hammarby att komma på besök på Borås Arena. Därefter matcher mot AZ Alkmaar, Kalmar FF och AS Roma. Klarar man av att hantera det tuffa matchandet?
- Hiljemark valde att ställa ut bästa laget mot Norrköping och laget stängde runt 1.25 i sitt favoritskap. Klumpigt agerande av Buhari som visades ut efter 17 minuter gjorde att matchen istället blev en lång transportsträcka. 


Nu behöver man istället rotera ett par spelare och då får vi se ett hungrig Hammarby på andra sidan som fått en veckas vila ifrån matcher, därmed räknar man med ett högt tempo från start. Hammarby har verkligen fått till sitt försvarsspel och det är något oerhört viktigt när laget ska spela mot en sådan skicklig offensiv som Elfsborg faktiskt besitter. Är inne på att gästerna klarar av att stänga ner Elfsborg och man möter laget i precis rätt läge för att kunna ta poäng. Tycker att Hammarby att ta poäng är en bra position i matchen.


Speltips: Hammarby X2 (+0.5) till 1.89 hos nya Expekt

This is the stats tab
This is the post tip