BK Häcken gästar Elfsborg på lördagen. 
Mitt speltips: Över 4,5 hörnor för Häcken. 

I skrivande stund betalar det här 1.80 på bet365 , jämfört med 1.58 på bolag med Kambi som sportleverantör. En ganska stor skillnad. 

Häcken har förvisso sparkat tränaren och innan uppehållet såg de lite mindre galet offensiva ut än tidigare. Men det är ändå ett i grunden offensivt byggt lag med många skickliga spelare som utmanar, kommer till avslut. Nya tränaren såg sitt lag ha sju hörnor borta mot Bajen, fem hemma mot Sirius och sex mot AIK. Så Häcken har trots allt fortsatt vara ett hörnglatt lag och 4,5 är en lina de slår ofta. Räknar med att de spelar ungefär som vanligt trots att mittfältsmotorn Simon Gustafsson är avstängd. Inte mycket att spara på för Häcken, de har gjort en svag säsong och kan bara gå för att avsluta snyggt, inte så mycket att försvara. 

I en sjuk sommarmatch mot Elfsborg skapade Häcken sex hörnor. 

Elfsborgs Europaspel stör?

Elfsborg har varit ritkigt bra under Hiljemark. Den unge tränaren bombade på med i stort sett samma lag i match efter match så uppehållet kom nog lägligt för deras del. Men att de har Galatasaray borta på torsdag stjäl såklart fokus trots att de måste vinna varje match för att ha chans på Europaspel även 2025. 

Enda matcherna Elfsborg släppt till färre än fem hörnor senaste tiden är mot Kalmar (fyra) och Halmstad (tre). Två helt andra typer av lag jämfört med Häcken. Boråsarna är inte ett lag som dominerar matchern med jättemycket boll - jag tror Häcken kommer ha sina lägen här och en hel del att säga till om. 

Brukar vara rätt galna matcher mellan lagen och mållinan indikerar att marknaden väntar sig en ny målrik historia. Så jag ser framför mig en böljande matchbild mellan två lag som byter chanser med varandra. 

Sett till förutsättningarna som råder tycker jag Häcken ska ha bra chans att lösa fem eller fler hörnor. 

Speltips: Häcken att ha över 4,5 hörnor. 


This is the stats tab
This is the post tip