bet365 livestreamar matchen.

Lördagens kvällsmatch i den spanska La Liga hämtas från Estadio Municipal de Ipurua där Eibar tar emot Atletico Madrid. Hemmalaget Eibar fortsätter att kriga hårt i bottenstriden, där de har 4 poäng ner till nedflyttnings strecken. Det stora problemet har varit att göra mål, vilket också har gjort att de har förlorat 10 av 19 matcher. Lättare blir det inte heller mot Atletico Madrid, som har tre raka segrar i ligan och som bara klättrar i tabellen i jakten på Barcelona och Real Madrid i toppen.

När det väl lossnar för Eibar så är de farliga. Då kan de göra en massa mål. Oftast sker detta i en och samma match, som mot Granada nyligen, då det blev 3 - 0. I matcherna innan mot Bilbao och Getafe samt matchen efter mot Valencia klarade inte Eibar att göra något mål. Det, i kombination med att de har släppt in 29 mål på 19 matcher, har gjort att de är på en 16:e plats. Då det skapades lite från Eibars sida i den senaste matchen tvivlar jag på att de tar några poäng alls mot Atletico Madrid.

Efter att ha förlorat finalen i den spanska Supercupen mot Real Madrid på straffar är det bara att ta nya tag för Atletico Madrid. Det har sett helt lysande ut på slutet, med tre raka segrar mot Osasuna med 2 - 0, Betis med 2 - 1 och Levante med 2 - 1. Därefter blev det en match mot Barcelona, där Atletico Madrid log under två gånger om men lyckades ändå vända på steken och vinna denna match med 3 - 2. Det var riktigt starkt gjort, även om det inte räckte hela vägen i Supercupen.

Eibar har ett stort avbräck då mittbacken Paulo Oliveira, som har spelat 17 av 19 ligamatcher, drog på sig två gula kort senast i förlusten mot Valencia och missar denna match. För Atletico Madrids del är det bara Koke som är tveksam på mittfältet, men i övrigt är det inga nya skador sedan Supercupen. Atletico Madrid är det klart bättre laget, med en toppform som gör de svårstoppade. När Eibar sliter med anfallsspelet har Atletico Madrid en stor chans att kamma hem samtliga poäng.

Spelet blir att Atletico Madrid vinner matchen till 1.85 i odds.

Själva oddset finnes hos bet365 .

---
Bekräftad startelva Eibar:
Marko Dmitrovic, Jose Angel, Pedro Bigas, Esteban Burgos, Alvaro Tejero, Takashi Inui, Sergio Alvarez, Edu Exposito, Pedro Leon, Fabian Orellana & Sergi Enrich.

Bekräftad startelva Atletico Madrid:
Jan Oblak, Santiago Arias, Felipe, Stefan Savic, Saul Niguez, Angel Correa, Hector Herrera, Thomas Partey, Vitolo, Joao Felix & Alvaro Morata.
---

This is the stats tab
This is the post tip