Borussia Dortmund:

Har blandat och gett rejält under säsongsinledningen och vilket har, som jag misstänkte, befäst idén om att Dortmunds brister och svagheter ingalunda är som bortspolade bara för att mannen på tränarbänken heter Nuri Sahin och inte Edin Terzic. Dortmund är fortsatt ett lag med stor offensiv kapacitet, men som har defensiva problem, vilket elva insläppte mål på tolv matcher också vittnar om.

Dortmund återfinns på en sjundeplats i Bundesliga med resultatraden 3-1-2 och klev in i landslagsuppehållet med en 7-1-seger hemma mot Celtic och en plattmatch borta mot Union Berlin, när man föll med 2-1. Hemma på Westfalenstadion med gula väggens stöd i ryggen brukar dock Die Schwarzgelben vara vassa. På Sahins skadelista finner vi Karim Adeyemi, Yan Couto, Julian Duranville och Gio Reyna. Defensivt är Niklas Süle ett frågetecken då han dragits med sjukdom.

St. Pauli:

Nykomlingen St. Pauli har haft rejält tufft med offensiven som bara producerat fyra mål på sex omgångar, varav tre av dessa kom i 3-0-segern mot Freiburg. Kultgänget från Hamburg har skrapat ihop fyra poäng så här långt, vilket håller laget ovanför kvalplats med hjälp av marginellt bättre målskillnad än Hoffenheim.

St. Pauli har ännu fler spelare på frånvarolistan än Dortmund och reser till Rührområdet utan Ahlers, Burchert, Metcalfe, Saad, Voll, Zoller, Boukhalfa och Sinana.

Dortmund jagar formen efter landslagsuppehållet

Borussia Dortmund jagar formen efter att ha bjudit på några vacklande resultat före landslagsuppehållet. Hemma mot nykomlingen St. Pauli tror jag dock möjligheterna är goda, även om jag inte är helt övertygad av allt jag sett från Nuri Sahins gäng. St. Pauli kämpar i botten med fyra inspelade pinnar och blott fyra gjorda mål på sex matcher. Det blir tufft att skrälla på Westfalenstadion. Dortmund -1.5 finns till 1,75 hos Expekt .

This is the stats tab
This is the post tip